Siirry sisältöön
Sulaako ruokasi kunnolla? Kokeile Viridian ruoansulatuksen tukituotteita

Sulaako ruokasi kunnolla? Kokeile Viridian ruoansulatuksen tukituotteita

Meillä suomalaisilla on jos jonkinlaisia suolistovaivoja, joiden kanssa totutaan elämään. Turvottaa, närästää, on kramppeja, ilmavaivoja, ummetusta, ripulia, hiivaa eikä ruoka sula kunnolla.

Syyt oireiden taustalla voivat olla moninaiset, mm. pitkään jatkunut stressi, lääkitykset, huono pureskelu tai kiireessä syöminen, suppea ruokavalio, tulehdus tai infektiot. Oireita ei kuitenkaan pitäisi pitää normaalina osana arkea. Kun sairaudet on poissuljettu, apua voi lähteä hakemaan mm. ruoansulatusta tukevista valmisteista.

Viridian Ruuansulatuksen tuki on erinomainen apu ruoansulatukselle. Se sisältää hiilihydraatteja, proteiineja ja rasvoja pilkkovia entsyymejä, betaiinihydrokloridia, joka lisää mahahappojen muodostusta sekä inkivääriä ja piparminttua. Inkivääri stimuloi mm. ruoansulatusnesteiden eritystä ja piparminttu lievittää ilmavaivoja ja laukaisee kouristuksia. 

Viridianilta löytyy myös vahva piparminttuöljyvalmiste, Piparminttuöljy+, josta ärtyneestä suolesta (IBS), SIBOsta (ohutsuolen bakteerikannan liikakasvu) ja närästyksestä kärsivät voivat saada helpotusta. 

Jos epäilet, että haasteenasi on juuri mahahappojen puute, voit kokeilla Viridian betaiinihydrokloridi-keltakatkerovalmistetta. Tuotteen sisältämä nimensä mukaisesti ”katkera” keltakatkero-yrtti toimii yhteistyössä betaiinihydrokloridin kanssa lisäten luonnollisesti mahahappojen määrää. 

Muista pakata entsyymivalmisteet mukaasi myös kauden juhliin, joissa tulee syötyä raskaammin. Näin helpotat oloasi!
 

Viridian-tuotteita on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa!

 

KIRJOITTANUT: Anu Bouquet, ravintoterapeutti

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen