Siirry sisältöön

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

AITO hyvän olon kauppa / Luontaistuntijat osk

Suomalaistentie 7, 02270 Espoo

Sähköposti: käytä alla olevaa lomaketta. Verkkokaupan asiakaspalvelu arkisin 12 - 13, numerossa 0503102789 (numero on vain tämän verkkokaupan asiakkaille, muita asioita tai tiedusteluja ei käsitellä tässä numerossa).

Tuotetiedusteluihin emme valitettavasti vastaa puhelimitse, suosittelemme aina asioimaan lähimmässä myymälässä ja tukemaan paikallista palvelua.

Kysy paikallisesta myymälästä tarkemmin erikoistuotevalikoimasta, verkkokaupan asiakaspalvelu ei voi valitettavasti keskitetysti tarjota tällaista palvelua. Myymälöiden yhteystiedot löytyvät tältä sivustolta ylävalikoista.

Tällä hetkellä emme valitettavasti pysty käsittelemään ja vastaamaan jokaiseen yleisluontoiseen tiedusteluun joka ei liity tilaukseen, suosittelemmekin siitä syystä aina ensisijaisesti ja mahdollisuuksien mukaan olemaan Aito myymälään yhteydessä.

Emme voi käsitellä palautteita jotka liittyvät yksittäisten kauppiaiden hinnoitteluun tai valikoimaan, sillä ne ovat lain mukaan kauppiaan itse määriteltävissä. Valikoimat ja hinnat vaihtelevat paikallisesti myymälöittäin, ja verkkokaupan hinta voi siitä syystä erota myymälän hinnasta.

Huom! Tämä lomake ei ole työnhakulomake.

Emme käsittele tähän osoitteeseen lähetettyjä työhakemuksia emmekä välitä niitä edelleen.

Asiointia helpottamaan tiedustele esim. kotiinkuljetus- tai keräyspalvelua joka nopeuttaa asiointia, suoraan paikallisesta myymälästäsi. Myymälöillä on paikallisia etuja sekä osalla on omia etämyyntikanavia. Lisäksi myymälässä on kanta-asiakas leimakortti, jotka kannattaa huomioida ja hyödyntää.