Siirry sisältöön

Tarinamme

Intohimona terveytesi!

AITO hyvän olon kauppa on 100 % suomalainen, elämäniloinen ja luonnonmukainen terveyskauppojen ketju. AITO-kauppiaat ovat koulutettuja ja lämminhenkisiä asiantuntijoita, joiden intohimona on sinun terveytesi. Ketjuun kuuluu noin 30 kauppaa ympäri Suomen sekä verkkokauppa.

AITO hyvän olon kauppiaita

Suomalaista palvelua jo yli 40 vuoden ajan

AITO-ketju on kokonaan suomalaisten pienyrittäjien omistama. Ketju perustettiin vuonna 1983, ja se tunnettiin aiemmin nimellä Luontaistuntijat. Olemmekin ylpeänä Suomen vanhin luontaistuotekauppojen ketju, ja palvelemme jo yli 40 vuoden kokemuksella.

Suosimme valikoimassamme suomalaisia tuotteita, laatua ja eettisyyttä. Kun hankit tuotteet ja palvelut suomalaisesta kaupasta ulkomaisten nettikauppojen ja liikkeiden sijasta, luot samalla työtä Suomeen!

Yksilöllistä neuvontaa, tuotteita ja palveluja

AITO-kauppiaat kouluttautuvat säännöllisesti ja omaavat laajan ymmärryksen kokonaisvaltaisesta ja luonnonmukaisesta hyvinvoinnista. Heiltä saat yksilöllistä neuvontaa terveytesi tueksi.

AITO-kaupoista löydät laajan ja monipuolisen valikoiman ravintolisiä, terveystuotteita, luonnonmukaisia elintarvikkeita ja luonnonkosmetiikkaa. Meiltä saat Aito-, Viridian-, PURO- ja Nordic Vita -tuotteet, ja lisäksi teemme yhteistyötä alan luotettavien tukkujen kanssa. Useissa kaupoissa on myös saatavilla monipuolisia hyvinvointipalveluita ja terveysmittauksia.

Pyydä oma kanta-asiakaskortti lähimmästä AITO-kaupasta. Kanta-asiakkaana saat vähintään 5 % edun ostoksistasi AITO-kaupassa!

Vastuulliset ja vegaaniset Aito- ja Viridian -tuotteet

Onko sinulle tärkeää käyttämiesi tuotteiden luonnollisuus, vastuullisuus ja turvallisuus? Niin on meillekin, ja siksi valikoimistamme löytyy mm. Aito- ja Viridian -tuotteita. Aito ja Viridian on lupaus laadusta, eettisyydestä ja mahdollisimman luonnollisista ravintolisistä. Tuotteet ovat pääosin vegaanisia ja vailla turhia lisä- ja täyteaineita!

Uusimmat tuotesarjat: Nordicvita ja PURO

Aito- ja Viridian -tuotteiden rinnalle on tullut tarjolle kaksi uutta laatusarjaa: PURO ja Nordicvita.

PURO on puhtaiden ja luonnollisten ravintolisien sarja, joka on ollut Hollannissa saatavilla jo yli 10 vuoden ajan. Tuotteiden raaka-aineita ja vaikutuksia on tutkittu tieteellisesti. Biosaatavat, hyvin imeytyvät PURO-tuotteet sisältävät ainoastaan aktiivisia ja vaikuttavia ainesosia, ei turhia täyteaineita! 

Nordicvita on pohjoismaisiin tarpeisiin suunniteltu tuotesarja. Sarjan ravintolisät ovat laadukkaita, monipuolisia, riittoisia ja edullisia.

Aito-, Viridian-, Nordicvita- ja PURO -tuotesarjat löydät ainoastaan AITO-kaupoista ja verkkokaupasta!