Siirry sisältöön

Tarinamme

Intohimona terveytesi!

AITO hyvän olon kauppa on 100 % suomalainen, elämäniloinen ja luonnonmukainen terveyskauppojen ketju. AITO-kauppiaat ovat koulutettuja ja lämminhenkisiä asiantuntijoita, joiden intohimona on sinun terveytesi ja aito hyvä olo. Ketjuun kuuluu yli 50 kauppaa ympäri Suomen sekä verkkokauppa.

AITO hyvän olon kauppiaita

Suomalaista palvelua ja pienyrittäjyyttä

AITO-ketju on kokonaan suomalaisten pienyrittäjien omistama. Ketju perustettiin vuonna 1983, ja se tunnettiin aiemmin nimellä Luontaistuntijat. Olemmekin ylpeänä Suomen vanhin luontaistuotekauppojen ketju, ja palvelemme jo lähes 40 vuoden kokemuksella.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt palvelullemme Avainlippu-tunnuksen. Kun hankit tuotteet ja palvelut suomalaisesta kaupasta, luot samalla työtä Suomeen!

Suomalaista palvelua

Yksilöllistä neuvontaa, tuotteita ja palveluja

AITO-kauppiaat kouluttautuvat säännöllisesti ja omaavat laajan ymmärryksen kokonaisvaltaisesta ja luonnonmukaisesta hyvinvoinnista. AITO-kauppiailta saat yksilöllistä neuvontaa terveytesi tueksi. Jotta sinä voisit huomenna paremmin kuin tänään!

AITO-kaupoista löydät laajan ja monipuolisen valikoiman ravintolisiä, terveystuotteita, luonnonmukaisia elintarvikkeita ja luonnonkosmetiikkaa. Meiltä saat Aito-, Viridian- ja Nordic Vita -tuotteet, ja lisäksi teemme yhteistyötä alan luotettavien tukkujen kanssa. Monissa kaupoissa on myös saatavilla monipuolisia hyvinvointipalveluita ja terveysmittauksia.

Pyydä oma kanta-asiakaskortti lähimmästä AITO-kaupasta. Kanta-asiakkaana saat vähintään 5 % edun ostoksistasi AITO-kaupassa!

Vastuulliset ja vegaaniset Aito- ja Viridian -tuotteet

Omilla valinnoilla voi suuresti vaikuttaa hyvinvointiinsa. AITO-kauppiaille tärkeitä asioita ovat tuotteiden luonnollisuus, vastuullisuus ja turvallisuus. Siksi valikoimistamme löytyy mm. Aito- ja Viridian -tuotteita.

Aito ja Viridian on lupaus laadusta, eettisyydestä ja mahdollisimman luonnollisista ravintolisistä. Tuotteet ovat pääosin vegaanisia ja vailla turhia lisä- ja täyteaineita.

Aito- ja Viridian -sarjojen tuotosta osa lahjoitetaan säännöllisesti hyväntekeväisyyteen. Suosimme myös kierrätystä – kun palautat tyhjän Aito- tai Viridian -purkin AITO-kauppaan, saat 20 sentin hyvityksen.

Aito- ja Viridian -tuotesarjat löydät ainoastaan AITO-kaupoista ja verkkokaupasta!