Siirry sisältöön

Eettinen ja suomalainen ketju

Alusta alkaen ekologisuus, luonnonmukaisuus, suomalaisuus ja hyväntekeväisyys ovat olleet vahvasti läsnä AITO-kauppojen toiminnassa.

Tuotevalikoimamme on laaja, ja siinä näkyy tuotteiden korkea laatu ja toimivuus, turvallisuus ja luonnonmukaisuus. Valikoimiimme kuuluvat vastuulliset Aito- ja Viridian -tuotteet ja lisäksi teemme yhteistyötä alan luotettavien tukkujen kanssa.

EKOLOGISUUS
...on meille tärkeää. Satsaamme ekologisiin vaihtoehtoihin, luonnon ja yhteiskunnan puolesta.

KIERRÄTÄ LASIPURKIT
...pelasta planeetta! Palauttamalla Aito- ja Viridian-lasipurkit lähimpään AITO-kauppaan, saat jokaisesta purkista 0,20€ hyvityksen.

LUONNONMUKAISUUS
...on meille intohimo. Niin terveystuotteissa, hyvinvoinnissa, kosmetiikassa, elintarvikkeissa kuin kaikessa mahdollisessa muussakin.

SUOMALAISUUS
...on isänmaallista! Haluamme tukea kotimaista tuotantoa ja kotimaisia yrityksiä valikoimassamme. Jokainen Suomesta ostettu tuote ja palvelu luovat tuloja sekä työtä Suomeen. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt AITO hyvän olon kaupan palvelulle Avainlippu-tunnuksen.

HYVÄNTEKEVÄISYYS
...on meille kunnia-asia. Autetaan toinen toisiamme. Tuemme vaihtelevia hyväntekeväisyyskohteita niin kotimaassa kuin maailmalla kuukausittain.