Siirry sisältöön

AITO -kauppa Jämsä

Jämsän AITO-kauppa palvelee vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella sinun hyvinvointisi parhaaksi. Palvelussa otetaan aina huomioon asiakkaan mahdolliset allergiat ja sairaudet sekä jo käytössä olevat lisäravinteet ja lääkitykset. Ammattitaitoinen palvelu on meille sydämen asia. Intohimona terveytesi!

Palvelua henkilökohtaisesti ja luottamuksella

AITO hyvän olon kauppa Jämsä keskittyy asiakkaidensa luonnolliseen hyvinvointiin ja tarjoaa ensisijaisesti mahdollisimman luonnollisia luontaistuotteita. Palvelu on henkilökohtaista ja luottamuksellista. Myymälän värimaailmaa ja valaistusta on uudistettu. Avara ja reilunkokoinen myymälä antaa mahdollisuuden asioida rauhassa. Tuotteet on sijoiteltu selkeäsi ja tuoteryhmäkyltit opastavat oma-aloitteista asiakasta. Maakunnan laajin valikoima tuo asiakkaita kauempaakin ja asiantunteva palvelu on aina käytettävissä.

AITO hyvän olon kauppa Jämsässä etsitään vaativissa tapauksissa asiakkaalle sopivaa hoitomuotoa yhdessä useiden eri asiantuntijoiden kanssa. Sairaudet eivät yleensä johdu lääkeaineiden puutteesta vaan ravintoaineiden puutteesta!