Siirry sisältöön

AITO-kauppa Keuruu - Keuruun Luontaistuote

  • Keuruuntie 14, 42700 Keuruu
  • 040 820 0133
  • Google Maps (katso Google-kartta ja aukioloajat)
  • Facebook

Keuruun AITO-kauppa palvelee vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella sinun hyvinvointisi parhaaksi. Palvelussa otetaan aina huomioon asiakkaan mahdolliset allergiat ja sairaudet sekä jo käytössä olevat lisäravinteet ja lääkitykset. Ammattitaitoinen palvelu on meille sydämen asia. Intohimona terveytesi!

Keuruun Luontaistuote on perustettu 1980-luvun alussa, ja se on paikkakunnan suurin ja asiantuntevin terveyskauppa. Vuodesta 2005 Keuruun Luontaistuotteen yrittäjänä on toiminut Kaisa Kankainen.

Yritys työllistää yrittäjän lisäksi kaksi osa-aikaista työntekijää. Kankainen on koulutukseltaan fytonomi. Myymälässä on kattava valikoima ravintolisiä, luomu-elintarvikkeita, urheiluravinteita sekä luontaiskosmetiikkaa. Perusvalikoiman ohella myynnissä on Ruskovilla-asuja, Gehwol-jalkojenhoitotuotteita. Keuruun Luontaistuote toimii myös Viinitalo Melkkon jälleenmyyjänä. Myymälä sijaitsee Keuruun keskustassa pääkadun varrella. Hyvän sijainnin ja myymälän oman paikoitusalueen ansiosta myymälässä on helppo pistäytyä vaikka ohikulkumatkalla.