Siirry sisältöön

AITO-kauppa Nummela - Yrttipirtti

  • Joukolantie 1, 03100 Nummela
  • 044 022 4009
  • Google Maps (katso Google-kartta ja aukioloajat)
  • Facebook

Nummelan AITO-kauppa palvelee vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella sinun hyvinvointisi parhaaksi. Palvelussa otetaan aina huomioon asiakkaan mahdolliset allergiat ja sairaudet sekä jo käytössä olevat lisäravinteet ja lääkitykset. Ammattitaitoinen palvelu on meille sydämen asia. Intohimona terveytesi!

Nummelan myymälä on perustettu vuonna 1981 ja kantava ajatuksemme on tarjota alueen parhaat palvelut oman toimialamme puitteissa.

Yrttipirtin myymälän yhteydessä on hoitohuone, jossa on ajanvarauksella mahdollisuus saada ravintoneuvontaa. Ajoittain järjestämme myös verenpaine-ja hemoglobiinimittauksia sekä hivenainemittauksia.

Myymälän osana toimii myös suolahuone, jonne voi tulla joko varaamalla aika tai pistäytymällä kysymään varaustilannetta. Yksi kerta suolahuoneessa kestää 40min ja maksaa 22€/ henkilö. Useampaa kertaa suunnittelevien kannattaa ostaa 5 kerran lippunippu 99€ hintaan.

Tarjoamme asiakkaiden ulottuville paitsi monipuolisen tuotevalikoiman luontaistuotteita, sen ohessa asiantuntemusta liittyen ravitsemukseen ja terveyteen. Palvelemme myös tilaamalla harvinaisempia tuotteita asiakkaiden toivomuksesta.
Henkilökunnan osaamisalueet kattavat ravitsemuksen ja farmasian sekä terveyden ylläpitämisen ja ennaltaehkäisevän hoidon. Henkilökohtaiseen ravintoneuvontaan kannattaa varata aika.
 
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt palvelulle Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeuden.