Siirry sisältöön

AITO-kauppa Malmi

 • Ylä-Malmintori 3, 00700 Helsinki 
 • 09 385 8204 
 • Google maps (katso Google-kartta ja aukioloajat)
 • Facebook
  Malmin AITO-kauppa palvelee vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella sinun hyvinvointisi parhaaksi. Palvelussa otetaan aina huomioon asiakkaan mahdolliset allergiat ja sairaudet sekä jo käytössä olevat lisäravinteet ja lääkitykset. Ammattitaitoinen palvelu on meille sydämen asia.

   


  Malmin AITO-kauppa on perustettu vuonna 1981 

  Ylä-Malmin torin myymälässä palvelee fytonomi Maija Huhtikorpi, joka on liikkeen omistaja. Välillä liikkeessä avustavat myös Maijan perheenjäsenet avomies Leo, poika Kuutti ja tytär Roosa.   

  Muista teemapäivät

  • Yhteistyökumppanit käyvät maistattamassa tuotteitaan ja kertomassa hyvinvoinnista pitkin vuotta, teemoja on useita mm. kollageeni.
  • Homeopaattivierailee liikkeessä aina aika ajoin ja hänen vastaanotolleen on mahdollista varata henkilökohtainen aika.

  • Mittauspäiviä järjestetään monia erilaisia, kuten vitamiiniarvojen, kolesterolin, verenpaineen, verensokerin, hemoglobiinin, luuntiheyden ja kehonkoostumuksen mittauksia
  • Elävänravinnon kakkukestit järjestetään joka kesä vuosittain, johon olet tervetullut herkuttelemaan!

  Kaikista teemapäivistä ilmoitetaan Facebook-sivuilla. Yhteistyökumppaneiden teemapäiville ei tarvitse ilmoittautua, voit vain tulla liikkeeseen tapaamaan heitä päivän aikana. Homeopaatin vastaanotolle ja mittauksiin tehdään ajanvaraus joko liikkeestä käsin tai soittamalla (09) 385 8204.   

  Yrittäjä, kauppias Maija Huhtikorpi

  Yrittäjänä toimiva Maija on koulutukseltaan myös vyöhyketreapeutti ja laboratoriohoitaja, jona hän työskenteli lähemmäs 10-vuotta. Hän on myös sekä käynyt A. Vogelin fytoterapiakurssin sekä sen jatkokurssin.

  Maija on henkilö, joka ei koskaan pysy paikoillaan! Hän harrastaa joogaa ja kiipeilyä sekä on oman kaupan ohessa mukana myös  ja Suomen Terveystuotekauppiaiden liitossa.
  Hän on ollut myös Luontaistuntijoiden ja ERY:n (Elävä raakaravinto) hallituksessa, Hyötykasviyhdistyksessä ja monessa muussa uransa aikana.

  Mistä kaikki alkoi?
  Maijan edesmennyt aviomies Jarmo Huhtikorpi osti aikoinaan jo olemassa olevan terveyskauppaliikkeen, kun hän halusi itse kasvattamilleen versoille ja oma tekemälleen hapankaalille myyntipaikan. Heillä oli niiden lisäksi myynnissä myös paljon luomutuotteita ja iskulause kuuluikin "Luomua luonnon puolesta".

  Maija ja Jarmo olivat mukana rakentamassa silloista Luontaistuntijat-ketjua ja vuosi vuodelta kauppa laajentui valikoimaltaan monipuolisemmaksi. 
  Vuonna 1987 he liittyivät kuitenkin "Sinun kauppoihin" ja siitä muutama vuosi myöhemmin vuonna 1990 Maija jäi yksin kaupan kanssa, kun Jarmo menehtyi pitkäaikaiseen sairauteen.
  Maija pohti mitä kaupan kanssa tekisi, mutta myyminen ei tuntunut oikealta, vaan hän päätti jatkaa kaupan pitoa, koska siitä oli tullut jo elämäntapa.

  Myöhemmin noin 2000-luvulla Maija liittyi takaisin tuttuun ja turvalliseen Luontaistuntijat-ketjuun ja on ollut siitä lähtien iloinen sekä positiivinen elämää rakastava yrittäjä ja rautainen alan ammattilainen.

  Hänet valittiiin jopa Koillis-Helsingin yrittäjäksi vuonna 2003!