Siirry sisältöön

Viridian-tuotesarja

Vastuullinen ja vegaaninen Viridian

 Laadukkaat ja luonnolliset Viridian-tuotteet sopivat lähes kaikille! Viridian-ravintolisät ovat vegaanisia, gluteenittomia ja maidottomia, eivätkä sisällä lisä- tai sidosaineita. Tuotteet on valmistettu Englannissa, ja Suomessa sarjaa on saatavilla asiantuntevista terveys- ja luontaistuotekaupoista.

Viridian-tuotteet ovat:

 • vegaanisia
 • vastuullisia
 • E-koodittomia
 • luonnollisia
 • hyvin imeytyviä.

  Eettinen ravintolisäsarja

  Viridian on perheyritys, joka aloitti toimintansa Englannissa vuonna 1999. Viridianin valmistamat ravintolisät ovat mahdollisimman luonnonmukaisia ja puhtaita.

  Eettisyys on keskeistä Viridianin toiminnassa läpi koko tuotantoprosessin. Tämä tarkoittaa sitoutumista puhtaaseen tuotesisältöön, ympäristön huomioon ottamiseen ja hyväntekeväisyyteen. Viridian ei myöskään käytä eläinkokeita tuotteiden testaamiseen.

  Premium-laatua

  Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita. Yli 40 % valmisteista on luomua. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja hyvin imeytyvässä muodossa. Lisäksi suurimmassa osassa tuotteista on mukana imeytymistä tehostava viherseos, joka sisältää spirulinaa, sinimailasta ja metsämustikkaa.

  Laadun takaa myös erinomainen jäljitettävyys: käytettyjen kasvien taivalta pystytään seuraamaan siemenestä valmiiseen kapseliin asti.

  Tuotteet ovat turvallisia käyttää ja sopivat useimmille, koska ne ovat myös gluteenittomia, vehnättömiä, soijattomia, maidottomia, laktoosittomia, sokerittomia ja hiivattomia.

  Tee hyvää itsellesi ja muille!

  Viridian-tuotteet valmistetaan Isossa-Britanniassa, ja suurin osa raaka-aineista saadaan lähiseuduilta. Tuotteet on pakattu kierrätettäviin lasipurkkeihin ja ekologisuus on otettu huomioon myös toimituksissa, joissa käytetään pahvisia toimituslaatikoita ja liikaa pakkausmateriaalia vältetään.

  Suosimme kierrätystä: Kun palautat tyhjän Viridian lasipurkin Viridian-sarjaa myyvään terveys- tai luontaistuotekauppaan, saat 20 sentin hyvityksen!

  Jokaisesta myydystä tuotteesta menee myös osuus hyväntekeväisyyteen lasten ja ympäristön auttamiseksi.

  Tutustu kattavaan valikoimaan

  Viridian-sarjasta löydät laajan valikoiman muun muassa vitamiineja ja hiven- sekä kivennäisaineita, adaptogeeneja, kasvi- ja yrttisekoituksia, entsyymejä ja probiootteja.

  Tuotteet on kehitelty synergisiksi eli niissä on yhdistelty raaka-aineita, jotka tukevat toinen toistensa vaikutuksia ja imeytymistä. Valikoima on kattava ja sopii koko perheen tarpeisiin.

  Tutustu Viridian valikoimaan AITO-kaupoissa ja verkkokaupassa!