Siirry sisältöön

AITO-kauppa Kouvola - Aito Luontaiskauppa

Kouvolan AITO-kauppa palvelee vankalla ammattitaidolla ja pitkällä yli 30 vuoden kokemuksella sinun terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi. Palvelussa otetaan aina huomioon asiakkaan mahdolliset allergiat ja sairaudet sekä jo käytössä olevat lisäravinteet ja lääkitykset. Ammattitaitoinen palvelu on meille sydämen asia.

AITO-kauppa Kouvola henkilökunta

Aito Luontaiskauppa, viralliselta nimeltään Kouvolan Luontaistuote Oy on perustettu yli 30 vuotta sitten, vuonna 1987. Nykyisellä paikallaan, Kouvolan ydinkeskustassa, kävelykatu Manskilla myymälä on ollut jo yli 18 vuoden ajan. Kaupan vetovastuussa on Fytonomi Piia Saarinen. Piia on paljasjalkainen kouvolalainen, kolmen lapsen äiti, jolle luonto ja luonnonmukaisuus on aina ollut lähellä sydäntä. Ennen luontaiskauppa-alaa hän työskenteli yli 10 vuoden ajan markkinointipäällikkönä puutarha-alalla. Piian lisäksi myymälässä työskentelevät aina iloiset ja huippu-asiantuntevat myyjät Luontaistuoteneuvoja Elina Lahti ja Mari Mikonaho.

Näin asiakkaidemme ovat arvostelleet meitä Facebookissa:

”Mielettömän hyvä valikoima ja luotettavaa, sydämellistä palvelua ja apua”
”Hyvä ja asiantunteva palvelu. Matala kynnys mennä kyselemään apua”
”Hyvä palvelu, mukavat myyjät, hyvät tuotteet ja keskeinen sijainti”
”Hieno kauppa ja upeat ihmiset auttamassa asiakkaita”

Tykkää meistä Facebookissa
Seuraa meitä Instagramissa

Aito Luontaiskauppa on Kaakkois-Suomen suurin yksityinen luontaistuotekauppa. Meillä on alueen laajin, lähes 3000 artikkelin, tuotevalikoi­ma. Perinteisten luontaistuotteiden, ravintolisien, lisäksi olemme ekokauppa eli tuotevalikoimaamme kuuluvat myös luonnonkosmetiikkaa, ekologisia kodin puhdistusaineita sekä runsaasti elintarvikkeita – pääosin luomua. Erityisesti olemme huomioineet elintarvikevalikoimassamme erilaiset ravintoyliherkkyydet ja allergiat.

AITO-kauppa Kouvola