Siirry sisältöön

AITO-kauppa Somero - Someron Luontaistuote

  • Joensuuntie 31, 31400 Somero
  • 02 748 7230
  • Google Maps (katso Google-kartta ja aukioloajat)
  • Facebook

Someron AITO-kauppa palvelee vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella sinun hyvinvointisi parhaaksi. Palvelussa otetaan aina huomioon asiakkaan mahdolliset allergiat ja sairaudet sekä jo käytössä olevat lisäravinteet ja lääkitykset. Ammattitaitoinen palvelu on meille sydämen asia. Intohimona terveytesi!

Myymälä on perustettu vuonna 1982, ja se on ollut Pirkko Hurmerinnan omistuksessa vuodesta 2001 lähtien. Hurmerinta on koulutukseltaan kuntohoitaja, luontaistuoteneuvoja, homeopatianeuvoja sekä fytoterapian asiantuntija.

Someron Luontaistuotteessa on perusvalikoiman lisäksi homeopaattisia tuotteita, urheiluravinteita, aromaterapeuttisia valmisteita sekä luontaiskosmetiikkaa. Valikoimaan kuuluvat nykyisin myös Marimekon ja Aarikan tuotteet. Myymälässä pitää vastaanottoa diplomi-homeopaatti, laboratoriohoitaja Piiti Järvenpää. Hän tekee Asyra-professional-vitamiini- ja hivenainemittauksia sekä pitää homeopaattista vastaanottoa joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko. Lisäksi Järvenpää tekee laboratorio-pikamittauksia muutaman kerran vuodessa.