Siirry sisältöön

AITO-kauppa Loviisa

Liike on toistaiseksi auki ark. 10-17. Perusvalikoiman lisäksi on runsaasti homeopaattisia tuotteita, neuvontaa, solumineraleja, paljon uutta ja vaihtuvaa valikoimaa.
  • Aleksanterinkatu 2, 07900 Loviisa
  • 0400 758 814
  • Google Maps (katso Google-kartta ja aukioloajat)
  • Facebook

Lovisa Aito butiken har öppet vardagar 10 - 17. I lokalen finns även en pop-up butiken från Borgåbaserade Paloni, med Finsk design. Nu finns även stort urval homeopatiska produkter samt expertis inom homeopati i butiken. Välkommen!

Alexandersgatan 2, 07900 Lovisa. Tfn: 0400 758 814.

Loviisan AITO-kauppa palvelee vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella sinun hyvinvointisi parhaaksi. Palvelussa otetaan aina huomioon asiakkaan mahdolliset allergiat ja sairaudet sekä jo käytössä olevat lisäravinteet ja lääkitykset. Ammattitaitoinen palvelu on meille sydämen asia. Intohimona terveytesi!

Viihtyisän idyllisen yrttipuodin tunnelmaa henkivä luontaistuotekauppa Loviisan keskustassa. Meillä on laaja ja monipuolinen valikoiman laadukkaita luontaistuotteita ja rohtoja, herkullisia luomuelintarvikkeita sekä aisteja helliviä hoito- ja kosmetiikkatuotteita. Herbatikissa saat asiantuntevaa palvelua. Halutessasi annamme neuvoja ja vinkkejä kokonaisvaltaisen hyvinvointisi edistämiseksi.