Siirry sisältöön

AITO-kauppa Kemi & Hyvinvointiklinikka

  • Keskuspuistokatu 3, 94100 Kemi
  • 040 842 4595
  • Google Maps (katso Google-kartta ja aukioloajat)
  • Facebook

Kemin AITO-kauppa palvelee vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella sinun hyvinvointisi parhaaksi. Palvelussa otetaan aina huomioon asiakkaan mahdolliset allergiat ja sairaudet sekä jo käytössä olevat lisäravinteet ja lääkitykset. Ammattitaitoinen palvelu on meille sydämen asia. Intohimona terveytesi!

AITO hyvän olon kauppa Kemi on Kemin keskustassa sijaitseva asiantunteva luontaistuotekauppa. 

Kaupan yhteydessä toimii monipuolinen AITO hyvän olon hoitola, jossa tarjolla on runsaasti erilaisia palveluita, kuten mm. kasvohoidot, jalkahoidot, erilaiset hierontahoidot ja jäsenkorjaus sekä Cryo21 - kylmähoidot. Hoitolassamme teitä palvelevat kauppiaamme Sami ja Tiina Mäkelän lisäksi myös vierailevat terapeutit. Maanantaista perjantaihin sekä sopimuksen mukaan myös lauantaisin sinua palvelee SKY- kosmetologi Eila Tolonen. Tiistaisin ja torstaisin, hoitolassamme vastaanottaa monipuolinen hierontaterapeutti Annette Ranta. Maanantaisin sekä sopimuksen mukaan sunnuntaisin palvelujaan tarjoaa Kiinalainen perinteinen akupiste- ja meridiaanihoitaja Tri Zhu Guo-Guang. 

Liikeessämme on laaja perusvalikoima vitamiineja ja ravintolisiä. Lisäksi valikoimaamme kuuluu homeopaattisia tuotteita, luonnonkosmetiikkaa, urheiluvalmisteita, magneettitukituotteita, kipugeelejä ja magnesiumsuihkeita, sekä suurehko valikoima ruoka-­aineita sekä superfoodeja. 

Henkilökunta: 

Kauppiaat:
Sami ja Tiina Mäkelä 

Myyjät:
Lea Vittaniemi 

Vierailevat terapeutit:
Eila Tolonen, Annette Ranta, Zhu Guo-Guang 

AIDOSTI TERVETULOA MEILLE PALVELTAVAKSI, ASIAKAS ON MEILLÄ AINA TÄRKEIN.

Toivottavat: Sami, Tiina ja Lea