Siirry sisältöön
Uutta! Osavi-ravintolisät

Uutta! Osavi-ravintolisät

AITO-kaupan valikoimista löydät nyt uutena Osavi-ravintolisiä. Ne sopivat mm. liikkujille, aktiiviseen arkeen, painoaan tarkkaileville ja keto-ruokavalion tueksi. Osavi-ravintolisät ovat vailla turhia lisäaineita. Ne ovat BioPET-pakkauksissa, joissa 30 % muovista tulee uusiutuvasta lähteestä: sokeriruo’osta. Ota Osavi-ravintolisät osaksi terveellisiä ja aktiivisia elämäntapoja!

Puhdas ja vahva kalaöljy

Osavi Omega-3-kalaöljy 1000 mg on luonnollisen sitruunan makuinen vahva kalaöljy, joka sisältää välttämättömiä Omega3-rasvahappoja (DHA ja EPA). Kalaöljy on peräisin vapaiden vesien rasvaisista kaloista (mm. sardellit, sardiinit, makrilli ja tonnikala). Kalastettu kestävän kehityksen periaattein!

EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina. Päiväannos 1 kapseli sisältää 1000 mg kalaöljyä, josta EPAa min. 180 mg ja DHA:ta min. 120 mg. Gluteeniton, laktoositon, soijaton ja sokeriton.

Keskipitkät rasvahapot ovat ketoilijan paras kaveri

MCT-öljy on kapryyli- ja kapriinihapoista koostuva keskipitkien rasvahappojen seos. Laadukkaan Osavi MCT-öljyn 1000 mg rasvahapot ovat kokonaan kookosperäisiä. Korkea kapryylihappo- ja kapriinihappopitoisuus. Ei sisällä palmuöljyä.

MCT-öljy on suosittua esimerkiksi urheilijoiden ja keto-ruokavaliota noudattavien parissa sekä painonhallinnan tukena. MCT-öljy imeytyy erityisen hyvin ja antaa lisäenergiaa – hyvä lisä myös iäkkäämmille!

Helposti nieltävät, pehmeät kapselit. Päiväannos 1 kapseli sisältää 1000 mg MCT-öljyä. Gluteeniton, laktoositon, soijaton ja sokeriton.

Vahva ternimaitovalmiste sinkillä vastustuskyvyn tueksi

Osavi Colostrum Immuno 800 mg -valmisteessa yhdistyvät sinkki ja ternimaidosta saatava colostrum bovinum. Ternimaito kerätään talteen lehmien poikimisen jälkeen, ja se sisältää runsaasti vasta-aineita eli immunoglobuliineja. Valmiste sisältää immunoglobuliineja standardoidussa muodossa, vähintään 18 % kuivapainosta.

Sinkki on tärkeää vastustuskyvylle sekä suojaamaan soluja hapettumisstressiltä. Sitä tarvitaan myös ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnille sekä luuston terveydelle. Colostrum Immuno -valmisteen sinkki on hyvin imeytyvässä muodossa sinkkiglukonaattina.

Päiväannos 2 kapselia sisältää 800 mg Colostrum bovinumia ja 15 mg sinkkiä. Gluteeniton ja soijaton.

Synerginen yhdistelmä Ashwagandhaa ja B12-vitamiinia!

Ashwagandha on adaptogeeni, joka saadaan uuttamalla Withania somnifera -kasvista. Osavi Ashwagandha Extra sisältää vahvan pitoisuuden standardoitua Ashwagandhan juuriuutetta sekä B12-vitamiinia sen aktiivisessa ja hyvin imeytyvässä muodossa metyylikobalamiinina.

Ashwagandha edistää rentoutumista sekä henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Sitä käytetään ylläpitämään stressinsietokykyä, energisyyttä ja vireyttä. B12-vitamiini on tärkeää hermostolle, normaaleille psykologisille toiminnoille sekä vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Päiväannos 1 kapseli sisältää 450 mg Ashwagandhanjuuriuutetta ja lisäksi 100 µg B12-vitamiinia. Gluteeniton, laktoositon, soijaton ja vegaaninen.

Osavi-tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta.

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen