Siirry sisältöön

Artikkelit

RSS
  • Mikä tekee Biomedin Nattokinaasi NSK-SD:stä ainutlaatuisen?
    06 toukokuu. 2025

    Mikä tekee Biomedin Nattokinaasi NSK-SD:stä ainutlaatuisen?

    NSK-SD on erityinen, patentoitu nattokinaasimuoto, joka on täysin puhdistettu eikä sisällä K2-vitamiinia. Tämä siksi koska K2-vitamiin voi vaikuttaa veren hyytymiseen. NSK-SD on laajasti tutkittu ja standardoitu tuote, joka varmistaa sen tehokkuuden ja turvallisuuden.  Nattokinaasin terveyshyödyt  1. Verenkierron tukeminen ja trombien...

    Lue nyt
  • Miksi japanilainen nattokinaasi ravintolisä on niin suosittu?
    14 tammikuu. 2025

    Miksi japanilainen nattokinaasi ravintolisä on niin suosittu?

    Nattokinaasi on ruokaperäinen entsyymi, joka on eristetty japanilaisesta perinneruoasta nimeltä natto. Natto valmistetaan fermentoimalla keitettyjä soijapapuja Bacillus subtilis natto -bakteerin avulla. Papuja käytetään noin vuorokausi, kunnes niihin muodostuu tahmea ja venyvä pinnoite. Tahmea lima sisältää erityisen paljon nattokinaasientsyymiä. Nattokinaasi parantaa...

    Lue nyt
  • Laulaja Nina Tapiolle on tärkeää pitää huolta äänestä ja esiintymiskunnosta
    26 joulukuu. 2023

    Laulaja Nina Tapiolle on tärkeää pitää huolta äänestä ja esiintymiskunnosta

    Paljon esiintyvä Nina Tapio on ottanut Hankintatukun Pycnogenol Rannikkomännyn kuoriuutetabletin osaksi päivittäistä hyvinvointirutiiniaan. Tuotteessa yhdistyvät monet Ninan toivomat terveysvaikutukset.   Nina kokee, että terveydestä huolehtiminen on hänelle hyvin tärkeää, jotta työkyky pysyy yllä. Hän pitää itsestään huolta esimerkiksi ulkoilemalla, pitkillä kävelylenkeillä...

    Lue nyt
  • Kylmät sormet ja varpaat? Nattokinaasi tehostaa verenkiertoelimistön toimintaa
    03 lokakuu. 2023

    Kylmät sormet ja varpaat? Nattokinaasi tehostaa verenkiertoelimistön toimintaa

    Nattokinaasi on ruokaperäinen entsyymi, jota saadaan fermentoiduista soijapavuista. Entsyymi on eristetty japanilaisesta perinneruoasta nimeltä natto. Natto valmistetaan fermentoimalla keitettyjä soijapapuja Bacillus subtilis natto-bakteerin avulla. Papuja käytetään noin vuorokausi, kunnes niihin muodostuu tahmea ja venyvä pinnoite. Tahmea lima sisältää erityisen paljon...

    Lue nyt
  • Aira Samulin: Huumori ja liike auttavat pysymään vireänä
    21 marraskuu. 2022

    Aira Samulin: Huumori ja liike auttavat pysymään vireänä

    95 vuoden ikään mahtuu paljon elämänkokemusta, muisteltavia tilaisuuksia ja tapahtumia. Aira Samulinin tarina on tuttu monille ja hän on kaikenikäisille kannustava esimerkki yritteliäisyydestä, selviytymisestä ja omillaan ansioituneesta naisesta. Lämminhenkisen ”koko kansan” Airan kunnioitettavan pitkän iän salaisuus on ollut valita viisaita...

    Lue nyt
  • Nattokinaasi tehostaa verenkiertoelimistön toimintaa
    14 lokakuu. 2022

    Nattokinaasi tehostaa verenkiertoelimistön toimintaa

    Nattokinaasientsyymi on peräisin fermentoiduista soijapavuista. Sillä on runsaasti terveyteen liittyviä vaikutuksia. Entsyymi on eristetty japanilaisesta perinneruoasta nimeltä natto. Natto valmistetaan fermentoimalla keitettyjä soijapapuja Bacillus subtilis natto -bakteerin avulla. Papuja käytetään eli fermentoidaan noin vuorokausi, kunnes niihin muodostuu tahmea ja venyvä...

    Lue nyt
  • Kevään ja kesän hyvinvointivinkit
    15 toukokuu. 2020

    Kevään ja kesän hyvinvointivinkit

    Kevät ja kesä on monelle aktiivista aikaa, ja tästä ihanasta vuodenajasta onkin syytä nauttia täysin siemauksin – olemmehan sitä odottaneetkin koko pitkän talven! Jotta kesästä saisi kaiken irti eivätkä turhat krempat hidastaisi kesämenoja, keräsimme avuksesi kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi tukevan paketin.    Alkukesän...

    Lue nyt
  • Arginiinin rooli elimistön hyvinvoinnissa
    06 toukokuu. 2020

    Arginiinin rooli elimistön hyvinvoinnissa

    Arginiini on aminohappo, jota saadaan mm. lihasta, kalasta, riisistä, pähkinöistä ja viljoista. Elimistö tuottaa arginiinia maksassa ja munuaisissa, mutta maksan tuottama arginiini riittää hädin tuskin sen omiin tarpeisiin ja munuaistenkin tuotanto alkaa heiketä keski-iän kynnyksellä. Arginiinia onkin hyvä saada ravinnon...

    Lue nyt