Siirry sisältöön
Laulaja Nina Tapiolle on tärkeää pitää huolta äänestä ja esiintymiskunnosta

Laulaja Nina Tapiolle on tärkeää pitää huolta äänestä ja esiintymiskunnosta

Paljon esiintyvä Nina Tapio on ottanut Hankintatukun Pycnogenol Rannikkomännyn kuoriuutetabletin osaksi päivittäistä hyvinvointirutiiniaan. Tuotteessa yhdistyvät monet Ninan toivomat terveysvaikutukset.  

Nina kokee, että terveydestä huolehtiminen on hänelle hyvin tärkeää, jotta työkyky pysyy yllä. Hän pitää itsestään huolta esimerkiksi ulkoilemalla, pitkillä kävelylenkeillä ja puutarhaa hoitamalla.  

- Teen fyysistä, esiintyvää työtä ja ansioni ovat täysin kiinni siitä, että pysyn kunnossa, hän aloittaa.  

Lisätukea terveyteen hän hakee luonnollisista ravintolisistä, joista hänen suosikkinsa on Hankintatukun valmistama, kotimainen Pycnogenol Rannikkomännyn kuoriuutetabletti. Se on luonnon bioflavonoidi, joka tukee elimistön toimintaa monin tavoin.  

- Yksi tärkeimmistä vaikutuksista minulle on se, että Pycnogenol ylläpitää tervettä verenkiertoa sekä pitää sydämen ja verisuonet toimintakunnossa. Suvussamme on sydän- ja verisuonitauteja ja olen vähän aikaa sitten aloittanut itse kolesterolilääkityksen, Nina toteaa.

Limakalvot, iho ja vastustuskyky kuntoon 

Laulajalle limakalvojen hyvä kunto ja yleinen vastustuskyky ovat täysin kriittisiä. Äänen tulee pysyä kunnossa ja flunssien poissa. Ninan mukaan hän ei olekaan joutunut ottamaan päivääkään vapaata töistä Pycnogenolin käytön aloitettuaan.  

- Pycnogenol vahvistaa limakalvojen kollageenia, mikä on iso etu laulamisen kannalta. Samalla myös vastustuskyky pysyy yllä, jotta voi varmasti tehdä töitä. Tällä tuotteella tuleekin monta kärpästä yhdellä iskulla 

Esiintyessä myös iho rasittuu kovista näytösmeikeistä. Kollageenin tuotantoon tarvitaan siis tukea myös ihon takia.  

- On tosi hyvä juttu, että myös ihon hyvinvointi ja nuorekkuus saavat buustia, Nina toteaa.  

Hän arvostaa myös sitä, että kyseessä on laadukas Suomessa valmistettu tuote.  

- Käytän mieluiten luonnollisia raaka-aineita ja kotimaista haluan kannattaa aina, kun siihen on mahdollisuus. Suosittelen tätä tuotetta jokaiselle, joka halua pitää terveydestään huolta, Nina summaa. 

Löydät Pycnogenol Strong tuotteen lähimmästä AITO-kaupasta tai verkkokaupasta.

Edellinen artikkeli Terveystrendit 2024, osa 1: hyvinvointi ja terveys
Seuraava artikkeli Luonnollista tukea talven tuiskuihin