Siirry sisältöön
Kevään ja kesän hyvinvointivinkit

Kevään ja kesän hyvinvointivinkit

Kevät ja kesä on monelle aktiivista aikaa, ja tästä ihanasta vuodenajasta onkin syytä nauttia täysin siemauksin – olemmehan sitä odottaneetkin koko pitkän talven! Jotta kesästä saisi kaiken irti eivätkä turhat krempat hidastaisi kesämenoja, keräsimme avuksesi kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi tukevan paketin. 
 

Alkukesän aivasteluihin – allergiat ja siitepöly

Keväällä ja alkukesästä erilaiset allergiaoireet kiusaavat yhä useampaa.  Silmien ja nenän limakalvojen kuivuus voivat entisestään altistaa oireiden kärjistymiselle, joten siksi kannattaa varautua tähän ”sesonkiin” etukäteen aloittamalla Omega 7 Tyrniöljykapseli -kuuri esimerkiksi jo kevään korvilla. Tällöin limakalvot ehtivät vahvistua tulevaan koitokseen hyvissä ajoin. Joillakin myös iho voi oireilla kuivumisella tai kukkimisella vuodenaikojen vaihtuessa, ja tässäkin tilanteessa hyvät rasvahapot tekevät sisäisesti nautittuina erityisen hyvää. Valmisteen kaksoistyrniöljy sisältää tyrnin kaikki hyvät rasvahapot, kasvisterolit ja rasvaliukoiset antioksidantit luonnon säätelemässä suhteessa. Ne ovat tärkeitä limakalvojen rakennusaineita, joiden merkitys korostuu erityisesti limakalvojen ongelmatilanteissa. Kaksoistyrniöljyn koostumusta, turvallisuutta ja terveysvaikutuksia on tutkittu laajoissa kliinisissä tutkimuksissa.

Bonusvinkki! Mikäli silmät kuivuvat katu- ja siitepölykaudella oikein hankalasti, löytyy tähän täsmäapu Omega7-Eye-silmäsuihkeesta, joka lievittää silmien kuivuuden tunnetta sekä välittömästi että pitkäkestoisesti. 

Keskikesän kirmailuihin – virtsatiet ja intiimialue

Kesällä viileät uimavedet saattavat altistaa joitakin meistä monenlaisille kiusallisille vaivoille. 

KarpaLact Strong sisältää vahvan annoksen tutkittua* Cran-Max® -karpalouutetta. Lisäksi valmisteessa on huolella valikoituja hyviä maitohappobakteereita normaalin bakteeriflooran ylläpitämiseksi. 

Bonusvinkki! Kesäisin monella vilkastuva sukupuolielämä saattaa myös altistaa epämukaville oireille, ja tässäkin tapauksessa kannattaa muistaa karpalovalmisteen hyödyt. 

* Tutkimusten mukaan karpalon sisältämät proanto-syanidiinit vähentävät haitallisen E.coli bakteerin tarttumista kasvualustaan (1,2).

1. Howell AB et al. JAMA, 2002; 287: 3082-3

2. Lowe FC, Fagelman E. Urology 2001; 57: 407-13 

Heinäkuun heinikoihin – ötökät ja punkit

Kesä ja kärpäset – ja valitettavasti muutkin ötökät. Ne ovat pääasiassa harmittomia ja lähinnä kiusallisia, mutta eivät ihan kaikki. Mainiona apuna ötököitä vastaan toimiikin sisäisesti nautittu vahva valkosipulivalmiste. Meidän ihmisten nenään jälkihajuttomasta valkosipulivalmisteesta ei tunnu minkäänlaista tuoksahdusta, mutta tarkan hajuaistin omaavat heinikon ötökät eivät siitä pidä. 

Kyolic Original -valmiste sisältää maailman tutkituinta kylmäkypsytettyä ja jälkihajutonta valkosipuliuutetta, AGE:ta, jonka terveysvaikutuksia selvittävistä tutkimuksista on julkaistu yli 750 tieteellistä artikkelia. Sillä on siis runsaasti hyvää tekeviä vaikutuksia, kuten esimerkiksi immuniteetin, verenkierron, normaalien kolesteroliarvojen sekä sydämen ja maksan toiminnan tukemisessa.

Bonusvinkki! Kyolic Original sopii myös koirille, joten voit turvallisesti antaa valmistetta myös lemmikillesi. Raakaa valkosipuliahan ei koirille suositellakaan.
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

 

KIRJOITTANUT: Johanna Ronkainen, bertils health oy

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2