Siirry sisältöön
Näin selviydyt Suomen kesän haasteista

Näin selviydyt Suomen kesän haasteista

Kesä on monelle aktiivista aikaa, ja tästä ihanasta mutta joskus vaativasta vuodenajasta onkin syytä nauttia täysin siemauksin – olemmehan sitä odottaneet koko pitkän talven! Jotta kesästä saisi kaiken irti eikä mikään hidastaisi kesämenoja, keräsimme avuksesi kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi tukevan paketin.

Alkukesän aivasteluihin - Carmolis

Kevään ja alkukesän viheriöinti ei ole kaikille ilouutinen, varsinkaan jos siitepölyt aiheuttavat tukalan olon. Tukkoisuus ja käheys pilaavat kenen tahansa kesän. Carmolis Yrttitipat sisältävät ainutlaatuisen yrttiyhdistelmän eli eteerisiä öljyjä yhdestätoista eri rohdosyrtistä. Monet näistä öljyistä tunnetaan nimenomaan hengitysteille hyvää tekevistä vaikutuksistaan. Moni käyttääkin tippoja perinteisen höyryhengityksen lisäksi saunan löylyvedessä – raikastava vaikutus on taattu.

Monipuoliset Carmolis-tipat sopivat myös vatsan hyvinvointiin, kuten ylikylläiseen oloon.

Bonusvinkki! Carmolis Yrttisuihke on kätevä kesäreissukaveri. Spraypullo kulkee helposti mukana ja on sisällöltään täsmälleen sama kuin Yrttitipatkin. Sametin ohut suihkaus levittyy tasaisesti koko suuhun ja vaikuttaa nopeasti suussa, nielussa ja ylemmissä hengitysteissä.

Keskikesän kirmailuihin – KarpaLact Strong

Kun kesä vihdoin kunnolla koittaa, pääsevät muutkin kuin avantouimarit heittämään talviturkkinsa. Viileissä olosuhteissa liikkuminen ja uiminen saattavat kuitenkin altistaa monia naisia kiusallisille vaivoille.

KarpaLact Strongin sisältämä kliinisesti tutkittu Cran-Max®-karpalouute vaikuttaa kehossa pitkäkestoisesti. Huolellisesti suojattu uute säilyttää tehonsa haastavan ruuansulatuskanavan läpi matkatessaankin ja on löydettävissä virtsasta vielä 12 tunnin ajan uutteen nauttimisesta. Tuotteeseen yhdistetyt vahvat, tutkitut ja niin ikään suojatut maitohappobakteerit täydentävät elimistömme omia suolistobakteereja. KarpaLact Strong sopii sekä kuuriluontoiseen että pitkäaikaiseen käyttöön.

Bonusvinkki! Kesäisin usein vilkastuva sukupuolielämä saattaa myös altistaa epämukaville tuntemuksille, ja tässäkin tapauksessa kannattaa muistaa vahvan karpalo-maitohappobakteeriyhdistelmän hyödyt.

Heinäkuun heinikoihin – Kyolic Original

Kesä ja kärpäset – ja valitettavasti muutkin ötökät. Ne ovat pääasiassa harmittomia ja lähinnä kiusallisia, mutta eivät ihan kaikki. Hyönteiset eivät tunnetusti pidä valkosipulista, joten apuna niitä vastaan voi toimia sisäisesti nautittu vahva valkosipulivalmiste. Meidän ihmisten nenään jälkihajuton valkosipulivalmiste ei tuoksu, mutta tarkan hajuaistin omaavat hyönteiset eivät siitä pidä.

Kyolic Original sisältää maailman tutkituinta valkosipuliuutetta, AGE:ta, jonka terveysvaikutuksia selvittävistä tutkimuksista on julkaistu yli 750 tieteellistä artikkelia. Sillä on siis runsaasti hyvää tekeviä vaikutuksia, kuten esimerkiksi normaalien kolesteroliarvojen ja maksan toiminnan tukemisessa. Nämä kaipaavatkin monella kesäaikaan erityistukea, kun grilliherkkuja kuluu usein tavallista enemmän.

Bonusvinkki! Kyolic Original sopii myös koirille, joten voit turvallisesti antaa valmistetta myös lemmikillesi. Raakaa valkosipuliahan ei koirille suositellakaan.
Oikein ihanaa kesää!

Kesäisiä hyvinvointituotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoista ja verkkokaupasta.

Edellinen artikkeli Viisi tärkeää ravintolisää immuunipuolustuksen tueksi
Seuraava artikkeli PEA – parempi uni ja mieli