Puhdistu ja virkisty tammikuussa!

Tuttu tunne joulun jälkeen: housut kiristävät, vatsa pömpöttää, tekee mieli makeaa ja energiat eivät ole katossa? Tammikuussa on perinteisesti taas aika ottaa oloa ja mieltä kohottavat luonnolliset keinot käyttöön.

 

Painonhallintaan & laihduttamisen tueksi

Hyvän Olon Konjac sisältää glukomannaania, karnitiinia ja kromia. Glukomannaani edistää painonpudotusta vähäenergisen ruokavalion yhteydessä. Kromi puolestaan edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina sekä makroravintoaineiden aineenvaihduntaa.

Tähtitarjous! 180 kaps. 23,90 (ovh. 33,70)
 

Klassikko!

Vahva Tonalin on hyvin tutkittu CLA-valmiste. Sekä laihduttajat että urheilijat hyötyvät tutkitusti Tonalinista.

Tähtitarjous! 120 kaps. 25,90 (ovh. 39,90)
 

Kuona-aineille kyytiä!

Oxytarm on nerokas yhdistelmä magnesiumhydroksidia, C-vitamiinia ja bioflavonoideja.

120 tabl. 26,90 (ovh. 31,50)
 

Kaikki yhdestä pullosta!

Mivitotal Flex on nestemäinen monivitamiini-kivennäisainevalmiste ja yksi markkinoiden monipuolisimmista ravintolisistä. Sen ravintoaineet auttavat sinua pysymään energisenä ja virkeänä sekä tukevat kehosi hyvinvointia. Helppo, nopea ja miellyttävä nauttia.

1 l 33,50 (ovh. 43,15)
 

Ruusunmarjaa nivelille

MOVO on 100 % luonnollista ja tutkittua ruusunmarjajauhetta. Siihen on käytetty koko ruusunmarja eli kuoret, hedelmäliha ja siemenet. Sisältää runsaasti GOPO-galaktolipidiä ja C-vitamiinia, joka edistää kollageenin muodostumista nivelrustojen normaalia toimintaa varten. GOPO-pitoisen ruusunmarjan vaikutuksia niveliin on tutkittu yli 15-vuoden ajan.

200 g 24,90 (ovh. 30,90)
 

Lehtivihreä on lempivärini!

Cocovi vehnän- ja ohranorasjauheet on kuumentamattomia, ja ne sisältävät runsaasti ravintokuitua, mineraaleja, proteiinia, lehtivihreää ja vitamiineja. Lisää helposti ravinteiden ja lehtivihreän saantia sekoittamalla jauhe mehuun tai smoothieen, tai kokeile osana salaatinkastiketta.

Vehnänoras 150 g ja Ohranoras 140 g 12,95 (ovh. 14,75)
 

Teen edut kapselissa!

Viridian Luomu vihreä tee 500 mg antaa suojaa soluille. Vihreän teen sisältämillä polyfenoleilla on elimistössä antioksidanttivaikutus. Sopii myös painonhallinnan tueksi.

30 kaps. 8,00 (ovh. 8,90)
90 kaps. 17,90 (ovh. 19,90)
 

Painonhallinnan tueksi!

MethodDraine Detox on tehokas ja hellävarainen elimistön puhdistuskuuri, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tukee elimistön puhdistusprosesseja. Sisältää luomulaatuista koivua sekä muita elimistöön virkistävästi ja puhdistavasti vaikuttavia yrttejä. Valittavana 20 päivän kuuri omenan tai vadelma-karpalon makuisena.

Tähtitarjous! 24,90 (ovh. 33,60)
 

Tarjoukset voimassa 3.-30.1.2018 Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa. Valikoima saattaa vaihdella myymälöittäin.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 3.–30.1.2018 tai niin kauan kuin tuotteita...
Lue
Suolapiippu – suolahuone pienoiskoossa
Myös toisen maailmansodan aikana, kun Saksassa käytettiin suolakaivosta pommisuojana, monet astmaatikot huomasivat...
Lue
Aira Samulin: Minä muistan, ja käytän Fosfoser® Memorya!
Viime vuonna Airalla oli vauhdikas juhlavuosi. Suomi 100 -juhlavuoden aikana Aira oli kysytty puhuja, vierailija ja...
Lue