Siirry sisältöön
Viridian B-complex - lisää energiaa syksyyn!

Viridian B-complex - lisää energiaa syksyyn!

Vesiliukoisia B-ryhmän vitamiineja tulisi saada päivittäin. Stressi ja puutteellinen ruokavalio lisäävät niiden tarvetta. Syksyn kiireissä jaksamisen voikin varmistaa hyvällä B-vitamiinivalmisteella.

B-vitamiinien puutoksen oireita ovat

  • yleinen väsymys
  • hermostuneisuus, ärtymys ja alakulo
  • keskittymiskyvyttömyys
  • lihasheikkous, tuntoaistin häiriöt
  • muistin häiriöt.

B-vitamiinien rooli hermoston terveydessä

B-ryhmän vitamiineilla on merkittävä rooli aivojen ja hermoston terveenä pitämisessä koko elämämme ajan. Ne suorittavat yhdessä useita hermoston tehtäviä energia-aineenvaihdunnan ylläpitämisestä hermovälittäjäaineiden koentsyymeinä toimimiseen.

Hermovälittäjäaineet auttavat viestin kulussa keskushermostossa ja vaikuttavat mm. ajatuksiin, muistiin ja liikkeeseen. B-vitamiinit toimivatkin monesti yhteistyössä ja niitä tulisi saada monipuolisesti.
 

Viridian B-complex

Viridian High twelve B-complex on vahva yhdistelmä tarpeellisia B-vitamiineja. Viridian-tuotteet ovat vastuullisia ja vegaanisia, eivätkä ne sisällä keinotekoisia täyte- tai sidosaineita.

B-complexissa on 500 µg B12-vitamiinia hyvin imeytyvässä muodossa, jolloin erillistä B12-valmistetta ei välttämättä enää tarvita. Tuotteen viherseos toimii luonnollisena täyteaineena ja tehostaa vitamiinien toimintaa.

 

Tuotteita on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2