Siirry sisältöön
Syys- ja talviväsymyksen voittaminen – lisää energiaa ja vastustuskykyä syksyyn!

Syys- ja talviväsymyksen voittaminen – lisää energiaa ja vastustuskykyä syksyyn!

Syksy tuo tullessaan kauniit värit ja raikkaat tuulet, mutta monilla meistä se tarkoittaa myös väsyneitä ja alavireisiä päiviä. Lämpimien kesäpäivien jälkeen kehomme saattaa kaivata lisäboostia, niin energiatason nostamiseen kuin vastustuskyvyn vahvistamiseen. 

Väsymystä vastaan luonnollisesti 

Ensimmäinen askel syys- ja talviväsymyksen voittamiseksi on huolehtia erityisesti ravitsemuksesta. Hyvä ravinto auttaa kehoasi pysymään energisenä ja terveenä. C-vitamiini on tärkeä niin vireydelle kuin vastustuskyvyllekin: 

  • Väsymys ja uupumus: C-vitamiini edistää normaalin energiantuotannon toimintaa, mikä tarkoittaa, että se auttaa kehoa muuttamaan ruokamme energiat hyödyksi. Näin ollen riittävä C-vitamiinin saanti voi tukea energiatasojen ylläpitämistä, mikä on erityisen tärkeää silloin, kun tunnet itsesi väsyneeksi tai uupuneeksi. 
  • Immuunijärjestelmän tukeminen: C-vitamiini edistää normaalia immuunijärjestelmän toimintaa, mikä auttaa kehoa taistelemaan infektioita vastaan. 
  • Antioksidanttisuus: Se toimii tehokkaana antioksidanttina, joka suojaa soluja hapetusstressiltä ja vapailta radikaaleilta. 
  • Raudan imeytyminen: C-vitamiini parantaa myös raudan imeytymistä elimistössä. Raudanpuute on yksi yleisimmistä syistä väsymykseen, sillä se vaikuttaa hemoglobiinin tuotantoon ja hapen kuljetukseen veressä. Kun C-vitamiinia nautitaan yhdessä rautapitoisten ruokien kanssa, se voi lisätä raudan imeytymistä, mikä puolestaan voi auttaa vähentämään väsymystä ja parantamaan vireystilaa. 

 Lisäaineeton ja vatsaystävällinen Puhdas+ Vahva C-vitamiini sisältää vain C-vitamiinia, ei mitään muuta. Jauheena oleva natriumaskorbaatti imeytyy erinomaisesti ja sopii myös herkkävatsaisille.  

Omega-3 rasvahapoista energiaa 

Lisäksi on tärkeää huolehtia riittävästä omega-3-rasvahappojen saannista. Omega-3-rasvahapot ovat monityydyttymättömiä rasvahappoja, joita ovat muun muassa EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo). Ne ovat tärkeitä sydämen, aivojen ja immuunijärjestelmän toiminnalle sekä energiansaannille 

Lisäpotkua synkkiin syksyn päiviin saat Puhdas+ Premium Omega-3 kalaöljykapseleilla. Ne on valmistettu ei-uhanalaisista, villeistä sardelleista ja kalaöljy käy läpi hyvin perusteellisen puhdistusprosessin ennen kuin se päätyy kapseliin. Tuotteella on Friend of the Sea -sertifikaatti. 

Levollisuutta L-teaniinilla 

Energian lisäksi mielentila vaikuttaa merkittävästi jaksamiseemme. Stressi ja ahdistuneisuus voivat hiipiä elämäämme, kun päivät lyhenevät ja pimenevät. L-teaniini on luonnollinen aminohappo, jota esiintyy pääasiassa vihreässä teessä. Se on tullut tunnetuksi sen rauhoittavista ja rentouttavista vaikutuksista. L-teaniini lisää aivojen alfa-aaltojen tuotantoa, mikä edistää rentoutumista ja keskittymistä samanaikaisesti. Se stimuloi myös serotoniinin ja dopamiinin tuotantoa, jotka ovat tärkeitä mielialan säätelyssä. Tämä tekee siitä suositun lisäravinteen erityisesti niille, jotka haluavat parantaa keskittymiskykyään ja vähentää stressiä.  

Kokeile lisäaineetonta Puhdas+ L-Teaniinia osana keskittymistä vaativaa työtä, iltarutiineja sekä aamulla kahvin yhteydessä 

Syksyn tullessa on tärkeää kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiin ja vastustuskyvyn tukemiseen. Puhdas+ C-vitamiinijauhe, kalaöljy ja L-teaniini tukevat terveyttäsi ja ravitsemustasi näin syys- ja talvikuukausina. Muista myös nauttia luonnosta, liikkua säännöllisesti ja syödä monipuolisesti. Näin voit varmistaa hyvän olon ympäri vuoden – kaudesta riippumatta. 

Kysy Puhdas+ tuotteita lähimmästä AITO-kaupasta tai tilaa verkkokaupasta. 

Edellinen artikkeli Voiko ikääntymismuutoksiin vaikuttaa?
Seuraava artikkeli Tyrniöljyn monipuoliset terveysvaikutukset