Siirry sisältöön
PURO-tuoteperheeseen useita huippu-uutuuksia

PURO-tuoteperheeseen useita huippu-uutuuksia

PURO-ravintolisäsarja on laajentunut mielenkiintoisilla uutuuksilla. Tutkittuihin raaka-aineisiin perustuvat PURO-tuotteet sisältävät ainoastaan aktiivisia ja vaikuttavia ainesosia, ei turhia täyteaineita! Lue lisää viidestä uutuustuotteesta.

PURO L-TOD3 – mielen hyvinvointiin

Tarvitsetko tukea rentoutumiseen, keskittymiskykyyn ja unen saantiin? Kokeile uutta PURO L-TOD3 -valmistetta. Se on ravintolisä, joka voi lievittää ahdistuksen ja stressin tuntemuksia sekä auttaa rauhoittumaan ja saamaan unen päästä kiinni.

Valmiste sisältää muun muassa:

 • Sementis-uutetta, joka sisältää sillin mädistä saatua omega-3- ja omega-6 -rasvahappoa. Omega-3-rasvahapot, EPA ja DHA, vaikuttavat aivojen, silmien ja sydämen terveyteen.
 • L-teaniinia, aminohappoa, jota löytyy luontaisesti vihreästä teestä. Sitä käytetään yleisesti sen rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi.
 • Scutellariaa, joka on mintunsukuinen kasvi. Perinteisessä kasvilääkinnässä sitä on käytetty mm. unettomuuteen ja ahdistuksen lievitykseen.
 • D3-vitamiinia, jota tarvitaan luuston hyvinvoinnille. Sillä on suotuisa vaikutus myös vastustuskykyyn ja se edistää lihaskuntoa ja tasapainoa.


RASVAHAPPOJA AIVOILLE JA SYDÄMELLE – TURSKANMAKSA- JA KRILLIÖLJY

PURO turskanmaksaöljyä aivoille ja limakalvoille

Onko sinulla kuiva iho tai limakalvot? Kaipaatko lisää potkua aivotyöskentelyyn ja keskittymiseen? Tällöin kannattaa kokeilla laajakirjoista rasvahappovalmistetta.

PURO Turskanmaksaöljy (2 kaps.) sisältää:

 • omega3-rasvahappoja 400 mg
 • turskanmaksaöljyä 1200 mg, joka sisältää luonnollista A-vitamiinia n. 540 µg
 • EPAa 244 mg
 • DHA:ta 240 mg
 • D3-vitamiinia 60 µg.

EPA ja DHA -rasvahappoja tarvitaan sydämen, näkökyvyn ja aivotoiminnan tukemiseen. A-vitamiini on tärkeä limakalvojen, näön ja ihon terveydelle sekä vastustuskyvyn ylläpitoon.

Krilliöljystä fosfolipidejä hermosoluille

Tiedätkö, mikä on kalaöljyn ja krilliöljyn ero? Krilliöljy sisältää omega-3-rasvahappoja eri muodossa kuin kalaöljy. Kalaöljyssä rasvahapot esiintyvät triglyseridimuodossa ja krilliöljyssä fosfolipidimuodossa. Fosfolipidit ovat kuin rakennuspalikoita, jotka pitävät solujemme soluseinämät kunnossa.

Krilliöljyn fosfolipidimuoto vastaa elimistömme omaa muotoa. Tämä on erittäin tärkeää solukalvoillemme ja erityisesti hermo- ja aivosolujemme rakentamisen, toiminnan ja suojaamisen kannalta. Krilliöljyllä on voimakkaita antioksidanttiominaisuuksia, mikä johtuu osittain fosfolipideihin sitoutuneiden antioksidanttien, kuten beetakaroteenin ja astakstantiinin, suuresta hyötyosuudesta.

Krillin kalastus tapahtuu ekologisesti puhtailla Etelämantereen vesillä. Koska krilliä on vähän ravintoketjussa, öljyssä on luonnostaan vähän raskasmetalleja, PCB:itä ja muita epäpuhtauksia.

PURO Krilliöljy (2 kaps.) sisältää:

 • 1000 mg krilliöljyä
 • 400 mg fosfolipidejä
 • 120 mg EPAa
 • 55 mg DHA:ta
 • 400 µg astaksantiinia.

PURO K2-vitamiinista tukea luustolle

Useimmiten K-vitamiinia pidetään tärkeänä vain veren hyytymistekijöille. Tutkimukset osoittavat kuitenkin, että jos K-vitamiinia ei saada riittävästi, luumassa heikkenee ja murtumariski kasvaa. Pelkästään kalsium ja D-vitamiini eivät riitä osteoporoosin ehkäisemiseen. Suurin osa suomalaisista kärsii piilevästä K-vitamiinin puutteesta. K-vitamiini saattaa parantaa luun tiheyttä ja sen lujuutta. (*)

PURO K2-vitamiini sisältää 200 µg menakinoni-7:ää. (Huom. valmistetta ei tule käyttää verenohennuslääkkeiden kanssa.)

*Atkins GJ, et al. Vitamin K promotes mineralization, osteoblast-to-osteocyte transition, and an anticatabolic phenotype by {gamma}-carboxylation-dependent and -independent mechanisms. Am J Physiol Cell Physiol. 2009 Dec;297(6):C1358-67.

PURO Lacto new life odottaville äideille ja vauvoille

Lisäksi PURO-sarja on täydentymässä Lacto New Life -probioottivalmisteella. Se sopii naisille erityisesti raskauden viimeisen kolmanneksen aikana sekä vauvoille kahden viikon iästä siihen saakka, kunnes he alkavat syödä itse. Valmiste tukee suolen toimintaa sekä syntymättömän lapsen bakteerikannan muodostumista raskauden aikana ja jatkaa niiden tukemista syntymän jälkeen.

Tuote sisältää laajakirjoisesti eri bifido- ja lactobasillus -bakteereita. Yksi teelusikallinen sisältää peräti miljardi maitohappobakteeria.

PURO-ravintolisät ovat:

 • tarkasti valvottuja, ISO ja GMP -laatujärjestelmin
 • puhtaita – ei keinotekoisia lisä- tai täyteaineita
 • luonnollisia – käytetyt yrtit ovat luomua
 • tehokkaita
 • imeytyvyydeltään huipputasoa
 • vailla väri- tai makeutusaineita.

Valitse PUROn tutkitut ja luonnolliset ravintolisät, kun vain paras on kyllin hyvää kehollesi! Uutuudet ovat saatavissa AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta.

Jos olet raskaana, imetät tai sinulla on jokin sairaus tai lääkitys, varmistathan tuotteiden sopivuus itsellesi. AITO-kaupan asiantuntijat auttavat sinua mielellään tuotteiden valinnassa.

Kirjoittanut: Anu Bouquet, ravintoterapeutti

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen