Siirry sisältöön
Monipuolinen tuote silmien hyvinvoinnille

Monipuolinen tuote silmien hyvinvoinnille

Aito Silmä Plus on innovatiivinen tuote, joka on suunniteltu edistämään ja ylläpitämään silmien hyvinvointia. Tuote sisältää useita tehokkaita ainesosia, kuten karotenoideja, luteiinia, zeaksantiinia ja mesozeaksantiinia luonnollisista lähteistä; kehäkukkauutteesta, rypäleen siemenuutteesta ja mustikkauutteesta. Niiden lisäksi myös E-vitamiinia ja sinkkiä. 

  • Kehäkukka tunnetaan antioksidanttisista ominaisuuksistaan, jotka auttavat suojaamaan silmiä vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Se voi myös auttaa vähentämään tulehdusta ja edistämään silmien terveyttä. 
     
  • Rypäleen siemenuute sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka voivat auttaa suojaamaan silmien soluja ja ehkäisemään ikään liittyviä silmäsairauksia. 
     
  • Mustikkauute tukee näköä sekä ylläpitää silmien terveyttä. Mustikat sisältävät runsaasti antosyaaneja, jotka voivat auttaa suojaamaan silmien verkkokalvoa ja edistää terveitä verisuonia. 

Lisäksi Aito Silmä Plus sisältää alfatokoferolisukkinaattia, joka on E-vitamiinin aktiivinen muoto. Se auttaa suojaamaan soluja vapailta radikaaleilta. Sinkkisitraatti puolestaan on tärkeä hivenaine, joka on välttämätön silmien hyvinvoinnille, sillä se edistää näkökyvyn ylläpitoa ja auttaa suojaamaan silmän soluja. 

Löydät Aito Silmä Plus -tuotteen lähimmästä AITO-kaupasta ja verkkokaupasta.

Edellinen artikkeli Hyvinvointia suolistolle uudella, tutkitulla butyraatti-valmisteella
Seuraava artikkeli E-vitamiini ja vaihdevuodet