Siirry sisältöön
Vahvista vastustuskykyäsi kotimaisilla Puhdas+ vitamiineilla!

Vahvista vastustuskykyäsi kotimaisilla Puhdas+ vitamiineilla!

Viime aikoina meidän kaikkien kiinnostus terveellistä ravintoa, vastustuskykyä ja vitamiineja kohtaan on lisääntynyt. Esimerkiksi C- ja D-vitamiinien sekä sinkin tiedetään vahvistavan immuniteettia. 

Tällä hetkellä moni sairastaa myös flunssaa, jonka apuna kannattaa käyttää paikallisvalmisteena sinkkisuihketta lyhentämään flunssan kestoa. Sinkki tulee ottaa suussa liukenevassa muodossa, sillä toimiakseen flunssan hoidossa sinkin on saatava vaikuttaa nielun limakalvoilla. Suosi siis suihkemuotoista sinkkiä. C-vitamiini voi lyhentää flunssan kestoa, mutta on tärkeää aloittaa sen käyttö heti flunssaoireiden alkaessa. Vesiliukoista C-vitamiinia voi käyttää myös ennaltaehkäisevästi, sillä se ei varastoidu elimistöön. 

Muita immuniteettia vahvistavia ravintolisiä ovat maitohappobakteerit, jotka tasapainottavat suoliston hyvää bakteerikantaa ja sen immuunipuolustusta. Jopa 70 % ihmisen vastustuskyvystä tulee juuri suolistosta, joten sen kunnosta kannattaa pitää hyvää huolta. Seleeni on myös tärkeä immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle. Lisäksi seleeni muuttaa myrkyllisiä aineenvaihduntatuotteita vaarattomaan muotoon sekä sitoo raskasmetalleja. 

Aminohappojen immuniteettia lisäävä vaikutus on monelle vieraampi. L-lysiinin immuniteettia tehostava ja viruksia ehkäisevä vaikutus on todistettu myös tutkimuksissa. L-glutamiini toimii antioksidanttina ja säätelee myös immuunijärjestelmää. Lisäksi se parantaa suoliston limakalvon toimintaa. L-arginiini toimii puolestaan valkosolujen rakenneosana ja tehostaa haavojen paranemista. 

NAC eli N-asetyyli-kysteiini on erinomainen ravintolisä, joka auttaa muodostamaan vahvoja antioksidantteja sekä kehoa puhdistautumaan haitallisista aineista. NAC:ia käytetään myös limaa irrottavissa yskänlääkkeissä. 

Ota käyttöön ainakin nämä!

Puhdas+ C-vitamiini sisältää vatsaystävällistä C-vitamiinin muotoa, natriumaskorbaattia. Tätä muotoa voit ottaa reilusti ilman vatsaongelmia. Puhdas+ C-vitamiini on täysin lisäaineeton, se sisältää vain C-vitamiinia.

Puhdas+ Sinkki & Echina & C-vitamiini on kätevä suihkemuotoinen sinkki, joka imeytyy tehokkaasti. Suihke sisältää sinkin lisäksi myös auringonhattu-uutetta sekä C-vitamiinia, joka tukee immuniteettia ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Suomessa valmistetussa Puhdas+ Sinkkisuihkeessa ei käytetä lainkaan säilöntäaineita, koska sen sisältämät puolukka ja pihlajanmarja toimivat luonnon omina ”säilöntäaineina”.

Puhdas+ Kasviperäinen D3-vitamiini 100 µg on vahva ja lisäaineeton D3-vitamiinivalmiste. D3-vitamiini on peräisin puhtaasta jäkälästä, joten tuote sopii myös vegaaneille.
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

 

KIRJOITTANUT: Piritta Vaarna

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2