Siirry sisältöön
Phenocur® -valmisteen kurkuminoidit haastavat tavallisen kurkuman!

Phenocur® -valmisteen kurkuminoidit haastavat tavallisen kurkuman!

Ikivanha maustekurkuma on monelle tuttu, mutta kurkuman tehon salaisuus piilee kuitenkin syvemmällä kasvin vaikuttavissa aineissa, kurkumiinissa ja kurkuminoideissa. Kun kurkumaa uutetaan, saadaan vaikuttavista aineista kaikki terveyshyödyt irti. 

Phenocur®-kurkumiinivalmisteen vaikuttavat aineet ovat kurkuminoideja. Kurkuminoidit ovat äärimmäisen tehokkaita kurkumiinista uutettuja aineosia. PhenoCurin® vaikutuksen huomaakin lähes välittömästi.
 

Tehokas yhdistelmävalmiste

Pelkän tavallisen kurkuman ja kurkumiinin imeytyminen voi kestää pitkäänkin ennen kuin saadaan haluttu vaikutus. PhenoCur® sisältää myös muitakin, toistensa toimintaa tukevia ja kehoamme suojaavia aineosia. 

  • Kurkumiini lievittää tehokkaasti kolotuksia ja hillitsee tulehdusta. Kurkumiini edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Allergia-aikana keväällä ja kesällä PhenoCur® on avuksi ylähengitystieongelmissa, samoin flunssa-aikana.
  • Boswellia serrata toimii tehokkaasti yhdessä kurkuminoidien kanssa. Kurkumiinin kumppanina Boswellia serrata tukee nivelterveyttä helpottaen kolotuksia ja nivelien jäykkyyttä.
  • DL-fenyylialaniini kohottaa mielialaa ja lisää kivunsietokykyä.
  • Alfalipoiinihappo on superantioksidantti, joka suojaa aivojamme ja koko kehoa. Vesi- ja rasvaliukoisena aineena alfalipoiinihappo toimii tehokkaana kurkumiinin imeyttäjänä.
     

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

 

KIRJOITTANUT: Jenni Mustonen

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen