Siirry sisältöön
Kaipaatko lisää energiaa? Viridian-ravintolisistä apuja arkeen

Kaipaatko lisää energiaa? Viridian-ravintolisistä apuja arkeen

Talven pimeys ja haasteelliset ajat voivat verottaa voimavarojamme. Tuntuuko, että energia on vähissä ja mieli maassa? Terveellisen ravinnon, stressinhallinnan, liikunnan ja levon lisäksi apua voi hakea ravintolisistä. Viridian-sarjasta löydät varmasti sopivat tuotteet tarpeisiisi.

Viridian B5-vitamiini (pantoteenihappo) 350 mg

Viridian pantoteenihappo sisältää runsaan määrän, 350 mg, ”anti-stressi” vitamiinia eli B5-vitamiinia. Se

  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • edistää normaalia henkistä suorituskykyä.

Kovassa tai pitkään jatkuneessa stressissä elimistö kuluttaa enemmän B5 vitamiinia kuin normaalisti. Sen lisäksi käytössä kannattaa olla B-vitamiinikompleksi, kuten Viridian High Twelve B-complex.

Viridian Alfalipoiinihappo 200 mg

Alfalipoiini on vahva antioksidantti, joka suojaa soluja stressin haitallisilta vaikutuksilta. Se on elimistön luontainen keino lisätä energisyyttä. Sitä tarvitaan energianlähteenä toimivan ATP:n muodostumiseen. ATP on soluihin varastoitua ”polttoainetta”, josta vapautuu tarpeen mukaan nopeasti energiaa mm. solujen ja hermoston tarpeisiin. Lisäksi alfalipoiinihappo aktivoi energia-aineenvaihdunnassa tarvittavan ubikinonin (Q10) tuotantoa. Energian lisäämiseen voi myös kokeilla Viridian Ubikinoni-kurkumiinikapseleita.

Viridian alfalipoiini sisältää hyvät pitoisuudet, jo yhdessä kapselissa on 200 mg. Alfalipoiinista voivat hyötyä kaikki, jotka kaipaavat lisää energiaa, tavoitteellisesti urheilevat sekä henkilöt, jotka kaipaavat muistin tukea.

Viridian Luomu Ashwagandauute (KSM-66)

Viridian Ashwagandauute sopii myös maitoallergikoille ja vegaaneille, koska se ei ole maitokäsitelty, kuten moni muu valmiste. KSM-66 ashwaganda on kliinisesti tutkituin saatavilla oleva ashwaganda. Valmiste sisältää lisäksi luomu Siperian ginseng-uutetta. Sekä ashwagandaa että ginsensiä käytetään mm.

  • stressiin
  • väsymykseen
  • vastustuskyvyn tueksi
  • fyysisen suorituskyvyn parantamiseen
  • unettomuuteen
  • matalaan libidoon.

Adaptogeeniset kasvit, kuten ashwaganda ja ginseng rauhoittavat ylivireistä, piristävät uupunutta, parantavat toimintatarmoa ja keskittymiskykyä. Monesti niitä käytetään nimenomaan stressin lievittämiseen, unen laadun parantamiseen tai afrodisiakkina.

Viridian sarjan ravintolisät ovat eettisiä, vegaanisia, lisä- ja täyteaineettomia valmisteita, jotka täyttävät vaativankin kuluttajan odotukset laadullaan. Täyteaineiden sijaan tuotteissa käytetään tarvittaessa viherjauheseosta (spirulina, mustikkauute, alfalfa), josta saadaan lisää synenergiaa ja ravintoaineita.

Ravintolisistä voi olla paljonkin apua mutta ethän unohda perusasioita! Energian saannillemme on vitaalista säännöllinen ruokarytmi, joka auttaa hallitsemaan verensokeria, palautumaan nopeammin stressistä sekä parantamaan unensaantia. Muistathan lisäksi rentoutua, ottaa päivittäin askeleita stressin hallitsemiseksi, keskustella läheisten kanssa ja löytää iloa pienistä asioista!

Viridian-tuotteita on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoista ja verkkokaupasta

 

Kirjoittanut: Anu Bouquet, ravintoterapeutti

 

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2