Siirry sisältöön
Auringonvalon vähentyessä D-vitamiini on tarpeen

Auringonvalon vähentyessä D-vitamiini on tarpeen

Kesä on pian ohi ja illat pitenevät ja pimenevät. Auringonvalon määrä vähenee ja sen myötä myös D-vitamiinin luonnollinen tuotanto iholla vähenee. D-vitamiini on kuitenkin terveydellemme elintärkeä ravintoaine, joka tukee mm. luuston terveyttä, immuunijärjestelmää ja monia muita kehon toimintoja. 
 
Kesäaika on parasta aikaa D-vitamiinin luonnollisen tuotannon kannalta. Syksyllä ja talvella auringonvalon määrä riittää harvoin riittävään D-vitamiinin tuotantoon. Siksi D-vitamiinin käyttö ravintolisänä on suositeltavaa. D-vitamiini auttaa kalsiumin imeytymisessä ja sitä kautta luuston vahvistumisessa. Se on tärkeä myös lihasten ja hermojen toiminnalle ja auttaa immuunijärjestelmää pysymään vahvana. 

 
Aito D3-vitamiini on vaivaton ja tehokas tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti! 

Aito D3-vitamiini on laadukas ja hyvin imeytyvä valmiste, se tarjoaa kahta vahvuutta: 50µg ja 100µg. Miedommat 50µg kapselit soveltuvat hyvin niille, jotka haluavat täydentää D-vitamiinitarvettaan kohtuudella, kun taas 100µg kapselit tarjoavat vahvemman annoksen heille, joilla D-vitamiiniarvot ovat matalalla. 

Edellinen artikkeli Paluu arkeen - Loman ja kesän jälkeistä stressiä?
Seuraava artikkeli Parhaat työkalut syksyn haasteisiin