Vihreä kahvipapu-uute painonhallinnassa

Vihreästä kahvipapu-uutteesta on tullut viime vuoden aikana USA:n ylivoimaisesti suosituin painonhallintavalmiste. Tutkijat ovat todenneet, että säännöllinen vihreän kahvipapu-uutevalmisteen nauttiminen näyttää olevan todella tehokas ja turvallinen keino pudottaa painoa nopeasti - ja mikä parasta ilman sivuvaikutuksia.

Mitä on vihreä kahvipapu-uute

Vihreät kahvipavut ovat paahtamattomia kahvipapuja, jotka sisältävät tärkeää, aktiivista yhdistettä nimeltä klorogeenihappo. Tutkimuksien mukaan klorogeenihappo on avain tehokkaaseen painonpudotukseen.

Klorogeenihappo estää glukoosin vapautumista elimistössä sekä lisää maksan aineenvaihduntaa ja rasvan palamista maksassa. Nämä toiminnot yhdessä estävät ylimääräisen rasvan imeytymistä elimistöön ja edistävät elimistössä varastoituneena olevan rasvan tehokasta palamista. Koska vihreä kahvipapu-uute heikentää sokerien imeytymistä, se myös vähentää näläntunnetta.

Vihreä kahvipapu auttaa elimistöä tuhoamaan rasvaa

Kun nautimme sokeria liian paljon, elimistömme ei pysty varastoimaan sitä vaan se muuttuu ylimääräiseksi rasvakudokseksi. Tämä ylimääräinen rasvakudos kertyy erityisesti vatsan, lantion, reisien ja takapuolen ympärille.

Ylimääräisen rasvakudoksen estämiseksi meidän pitää joko estää sokerin muuntuminen rasvaksi tai aktivoida elimistö polttamaan rasvaa. Klorogeenihappo auttaa elimistöä tekemään nämä molemmat.

Vihreän kahvipapu-uutteen tehon huomaat ensimmäisenä voimakkaasti lisääntyvänä ylimääräisten nesteiden poistumisena elimistöstä.

Tutkittu teho

Kliinisessä tutkimuksessa henkilöt pudottivat painoa vihreän kahvipapu-uutteen avulla keskimäärin 7,7 kg vastaten 10 % elinpainosta ja 16 % elimistön rasvasta 12 viikon aikana. Valmisteella ei todettu olevan mitään sivuvaikutuksia. (Vinson, Burnham, and Nagendran, Diabetes Metab Syndr Obes. 2012; 5: 21–27.) Vihreä kahvipapu-uute on myös tehokas antioksidantti, jopa parempi kuin vihreä tee tai greipinsiemenuute.

Miten tuotetta käytetään?

Vihreää kahvipapu-uutevalmistetta on helppo käyttää. Valitse tuote, jonka vahvuus on 200 mg per kapseli. Kapseleita otetaan 2 kpl 2 kertaa vuorokaudessa.

Kiinnitä huomiota valmisteen laatuun

Kun valitset vihreää kahvipapu-uutevalmistetta, tutki aina mitä muuta valmisteeseen on lisätty. Kapseleiden pinnoitteet, tablettien kiinneaineet ja muut lisäaineet saattavat olla haitallisia ja sisältää maksaa rasittavia ainesosia. Varmista, että tuote ei sisällä magnesiumstearaattia.

3 tärkeintä syytä käyttää vihreää kahvipapu-uutetta

Tuhoaa rasvaa – nopea tapa pudottaa painoa

Tehostaa rasvan aineenvaihduntaa elimistössä ja poistaa ylimääräistä nestettä

Tasapainottaa verensokeria

Mistä vihreää kahvipapu-uutetta saa?

Vihreää kahvipapu-uutetta voit ostaa asiantuntevalta Luontaistuntija-kauppiaaltasi.

Lehden muita artikkeleita

Nivelet kuntoon
Nivelongelmat ovat suomalaisten yleisimpiä vaivoja. Liikkuminen voi hankaloitua fyysisesti vaikean työn tai raskaan...
Lue
Suomalaiset marjat ja pellava - maailman eliittiä
Kasvifenolit, mitä ne ovat? Kasveissa esiintyy suuri määrä erilaisia fenolisia yhdisteitä, joita ei varsinaisesti...
Lue
Ruusunmarjaa nivelille
Saadakseen ruusunmarjaa ympäri vuoden Erik alkoi kehittää hellävaraista kylmäkuivatusmenetelmää, joka säilyttäisi...
Lue