Rakkaudesta planeettaan – We Love The Planet -deodorantit

We Love The Planet -deodorantit ovat orgaanisista ainesosista valmistettuja, 100 % luonnonmukaisia ja koostumukseltaan voidemaisia.

Nämä deodorantit eivät sisällä synteettisiä aineita eivätkä alumiinia – pelkästään luonnollisia ainesosia, kuten luomukookos­öljyä, maissitärkkelystä ja mäkikuismaöljyä. Voidemaisen koostumuksensa ansiosta tuotetta on helppo käyttää (levitys käsin), ja se imeytyy iholle nopeasti eikä tahraa vaatteita. Ja mikä parasta, se ei tuki huokosia! Yksi pakkaus kestää noin 2–3 kuukautta.

Deodoranteista on saatavilla kuusi ihanaa tuoksua, jotka sopivat niin naisille kuin miehillekin: Sweet Serenity, Original Orange, Mighty Mint, Lovely Lavender, Forever Fresh ja uutuutena hypoallergeeninen So Sensitive.

We Love The Planet -deodoranteille on myönnetty NC-laatumerkki (Natural Cosmetics Standard) sekä pääraaka-aineena käytetylle 100 % luomukookosöljylle Eco-Control -laatumerkki. Tuotteet valmistetaan Alankomaissa tehtaassa, jossa kaikki energia syntyy vesivoimalla ja aurinkoenergialla. Koko tuotantoprosessi on siis viimeiseen asti ympäristöystävällinen. 

Lehden muita artikkeleita

Hoida täitartunta tehokkaasti ja luonnollisesti
Pahin kausi jatkuu pitkälle kevättalveen. Nykyään on tosin havaittavissa entistä enemmän täiepidemioita ympäri vuoden:...
Lue
Sapettaako tahra valkoisen leningin tai paidan miehustassa?
Sappisaippua on kasvirasvapohjainen perussaippua, joka sisältää naudan sappinestettä.  Tämä sappi käyttäytyy...
Lue
Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 18.8.–31.8.2017 tai niin kauan kuin...
Lue