Nopea ja vastuullinen vaihtoehto niveltesi hyvinvointiin

On aamuja, jolloin on vaikea päästä liikkeelle. Toisinaan nivelten jäykkyys ja rutina rajoittavat aamun ohella koko päivän askareita ja liikuntaharrastuksia. Vaivat yleistyvät iän myötä, mutta yhä useammin nivelten liikkuvuus ja hyvinvointi ovat koetuksella myös nuorilla kuntoilijoilla. NivelActive on uusi ravintolisä, joka tarjoaa nopean ja eettisesti kestävän tuen kaikenikäisten nivelten hyvinvointiin.

Yleisimmin käytetyt niveltuotteet sisältävät nivelen tulehdusta rauhoittavia aineosia, kuten kondroitiinisulfaattia ja glukosamiineja. Aineosat ovat toimivia, joskin niiden vaikutusmekanismit ovat verraten hitaita: tuntuvaa muutosta saa odotella monta viikkoa. Perinteisille tehoaineille on onneksi alettu etsiä uusia vaihtoehtoja.

Ainutlaatuisia ravintoaineita nivelille kananmunan kuoresta

1990-luvulla USA:ssa oivallettiin, että kananmunan kuoren alla oleva nahkea kalvo sisältää luonnostaan useita nivelille tärkeitä ravintoaineita; kondroitiinisulfaattia, hyaluronihappoa, glukosamiineja ja kollageenia. Aineosia on yhden munan ohuessa kalvossa vain vähän. Määrä kasvaa kuitenkin suureksi, kun huomioidaan esim. USA:n leipomoissa päivittäin käytettyjen munien määrä. Leipurit eivät tee kakkutaikinaa kokonaisista munista, vaan hygieenisestä nestemäisestä munamassasta. Käytännössä kokonaisia munia leipomoille jalostavat yritykset tuottavat munamassan sivuvirtana huikeat määrät munan kuoria eli arvokasta raaka-ainetta nivelten tarpeisiin.

Tutkitusti turvallinen ja toimiva NEM®

Vuosien kehitystyön tuloksena amerikkalainen Natural Eggshell Membrane NEM on maailman tutkituin kananmunan membraaniuute. Uutteessa ei ole tärkeintä tehoaineiden maksimoitu määrä, vaan niiden tasapainoinen suhde toisiinsa. Kananmunan kalvon aineosat myös säilyvät alkuperäisessä aktiivisessa muodossa. Valmistuksessa ei käytetä kemiallisia liuottimia ja lämpöäkin vain nopeasti mikrobiologisen puhtauden takaamiseksi.

Hienointa NEM:ssa on toimivuus. Kliinisten tutkimusten mukaan uute vaikuttaa niveliin merkittävästi perinteisiä niveltuotteita nopeammin. Vaikutukset on todettu jo 10 päivän säännöllisen käytön myötä*.

Nopeavaikutteinen NEM® nyt Suomessa

Oy Valioravinto Ab toi syksyllä markkinoille Suomen ensimmäisen NEM-tuotteen. Pietarsaaressa valmistettu NivelActive on tosiasiassa maailman ainoa tabletti, jossa NEM on yhdistetty tunnettujen nivelrohtojen Boswellia serrata- ja pirunkynsiuutteen kanssa. Toisiaan tukevia luonnon tehoaineita on täydennetty mangaanilla, joka osaltaan tehostaa sidekudoksen normaalia muodostumista nivelissä. Yhdistelmä on erittäin toimiva.

NivelActivea nautitaan 2 tablettia päivässä. Tuotetta on kiitetty nopeasta tehosta, sopivasta hinnasta ja upeasta eettisyydestä. Tuote sopii monista niveltuotteista poiketen myös kala- ja äyriäisallergikoille. Kananmunasta valmistettua NEM-uutetta lukuun ottamatta tuote on 100 % kasviperäinen.

Suosittelemme:

• Nivelten jäykkyydestä kärsiville

• Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille

• Fyysistä työtä tekeville

• Kaikenikäisille naisille ja miehille

• Kananmunia käyttäville vegaaneille

*Tutkimusviite: Danesch et al. NEM brand eggshell membrane effective in the treatment of pain associated with knee and hip osteoarthritis; Results from a six center, Open label German clinical study, J. Arthritis 2014; 3(3).

Lehden muita artikkeleita

Tammikuun uutuuksia
Lue lisää tuotteista Luontaistuntijan verkkokaupasta: Sunwic IBS Terapeuttiset A-vitamiinitipat Terapeuttiset...
Lue
Tammikuun tarjoukset
Tarjoukset voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 2.–28.1.2016 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima saattaa...
Lue
Suomalaisen työn puolesta
Jos jokainen suomalainen ostaisi 10 eurolla lisää suomalaisia tuotteita ja palveluita joka kuukausi, syntyisi Suomeen...
Lue