Naturopaatti ohjaa nuoruuden lähteille

Haluatko löytää enemmän elinvoimaa? Nukkua paremmin? Saada ruuansulatuksesi kuntoon? Naturopaatti Claudia Vigier auttaa sinua eteenpäin, olitpa minkä ikäinen tahansa.

Kun puhutaan terveistä elämäntavoista, on helpompi luottaa asiantuntijaan, joka itsekin näyttää terveyden perikuvalta. Claudia Vigier, 46, on sitä mitä opettaa. Geeneilleen ei toki mitään mahda, mutta ehkä Claudian vinkeillä mukaan tarttuu ripaus hänen omasta elinvoimastaan. ”Sama resepti ei käy kaikille”, hän sanoo.” On hyvin yksilöllistä, mitä kenenkin kannattaa syödä.” Naturopatiaa, joka merkitsee ”luonnonpolkua”, voi Saksassa opiskella yliopistossa. Claudia Vigier on täydentänyt opintojaan myös Ranskassa. Vastaanottoaan hän pitää Pariisissa. ”Naturopaatti työskentelee rinnakkain perinteisen lääketieteen kanssa. Näin potilas saa mahdollisimman hyvää hoitoa. Naturopatia näyttää suuntaa, kuinka ihminen voi pysyä terveenä mahdollisimman luonnonmukaisin keinoin.”

Lisää vastustuskykyä

”Olen oppinut varhain, että fermentoitu eli hapankäytetty ruoka on hyväksi terveydelle. Kuusi vuotta sitten löysin regulaatit, ja se oli kuin olisin löytänyt Graalin maljan. Regulaatit ovat minulle kuin työkalupakki”, Claudia hehkuttaa. Potilaat tulevat naturopaatin vastaanotolle yleensä, kun mikään muu hoitokeino ei tunnu tepsivän. ”Regulaatit tasapainottavat elimistöä, niin että se pystyy taas palauttamaan normaalin terveydentilan. Syy sairauksiin on elimistön epätasapainossa.”

Ensimmäisen kerran Claudia suositteli regulaatteja potilaalle, jonka vatsa ei pystynyt sulattamaan raakaravintoa. ”Tulokset olivat hyviä. En missään tapauksessa neuvo lopettamaan lääkärin määräämiä hoitoja. Lääkärin sanaa on kunnioitettava. Mutta regulaatit voivat lisätä vastustuskykyä ja auttaa elimistöä kestämään vaikkapa lääkehoitojen sivuvaikutukset.”

Hyvästit vaihdevuosille

Entä kuinka on nuorekkuuden laita? Löytyisikö regulaateista vastaus siihenkin? Sileäihoinen Claudia nyökkää. ”Ehdottomasti. Vaihdevuosi-iässä olevat tai vaihdevuotensa ylittäneet naiset hyötyvät regulaateista, jotka tasapainottavat hormonimuutoksia ja rauhoittavat hermostoa. Monet vaihdevuosi-ikäiset naiset valittavat uniongelmia. Ellei nuku hyvin, tulee hermostuneeksi ja levottomaksi. Siitä on seurauksena myös ruuansulatusvaivoja. Kierre on valmis, eikä sen alkusyytä ole itse helppo löytää.”

”Luokseni tuli eräs 51-vuotias nainen, joka kärsi tuskallisista kuumista aalloista. Hän hikoili lakanansa litimäriksi, eikä kyennyt nukkumaan. Hormonihoitoa hän ei halunnut ottaa. Käytettyään regulaatteja kolmen päivän ajan hän hikoili yhtenä yönä niin, että sänky tuntui muuttuneen uima-altaaaksi. Mutta siihen yöhön vaivat loppuivat.” Claudian mukaan regulaattien käytön alussa muutamien potilaiden oireet saattavat vaikeutua hetkeksi, mutta menevät sitten ohitse.

Väsymys vai sittenkin masennus?

Epämääräinen väsymys ja masennus ovat tyypillisiä kiireisen ihmisen vaivoja. Moni kärsii keskittymisvaikeuksista, eikä edes tajua olevansa masentunut. Ehkä olisi syytä muuttaa elämäntyyliä, vaihtaa kumppania tai työpaikkaa, tavata ystäviä… Mutta kun ei jaksa. ”Vaikka toista kehottaisi kuinka, että lähde ulos kävelylle tai urheilemaan, ei hyvä tarkoitus auta, jos toinen on uuvuksissa. Usein depression syy löytyy suolistosta. Regulaattien avulla moni voi löytää uutta tarmoa tarttua asioihin.” Regulaatit ovat valmistusmenetelmänsä takia ikään kuin jo kerran kulkeneet ruuansulatuksen läpi. ”Ne antavat energiaa kaiken ikäisille. Kahvi ja kofeiini nostavat adrenaliinitasoja. Se on kuin piiskaisi hevosta juoksemaan aina vain kovempaa. Regulaatit nostavat elinvoimaisuutta tasaisesti ja pitkään. Määräisin jokaiselle kahdesti vuodessa regulaattikuurin. Se on terveellistä kaikille.”

Regulat-passi Luontaistuntija-myymälöissä Pyydä Regulat-passi lähimmältä Luontaistuntija-kauppiaaltasi. Kerää leimoja ostoistasi, saat yhdeksännen Regulat-pullon ilmaiseksi! Energiaa ja tehoaineita luonnosta

Regulat on nestemäinen entsyymivalmiste, jota valmistetaan Saksassa. Se tehdään patentoidulla vaihekäyttämismenetelmällä hedelmistä, pähkinöistä ja vihanneksista.

Regulatia voidaan käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti. Regulatia on monia eri lajeja. Alkuperäistuotteen ohella on kehitetty omat valmisteensa laihduttajille ja ulkoisesti käytettävä voide iho-ongelmiin. Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto valitsi Regulatin vuoden 2013 Terveystuotteeksi.

Tuote on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Kauneus tulee sisältäpäin
Ihon ja hiusten kauneus tulee sisältäpäin - Pidän hyvää huolta ihostani ja hiuksistani, sillä minulla on luonnostaan...
Lue
Alfalipoiinihappo – nuoruuden palauttaja
Lisäsaanti tarpeen Alfalipoiinihappoa saa ruoan mukana hyvin niukasti, pääasiassa vihreistä kasviksista ja...
Lue
Raikkaasta greipistä ja greipinsiemenöljystä on moneksi
Greipin käyttöä maailmalla Suurin osa greipeistä syödään sellaisenaan tai niistä valmistetaan tuoremehua...
Lue