Kilot kuriin kahvin ja konjac´in avulla

Hauskasta ja helposti muistettavasta nimestään huolimatta Coffee&Konjac on vakavasti otettava painonhallintatuote, jonka valmistumista alan ammattilaiset niin Suomessa kuin maailmallakin ovat odotelleet jo pitkään.

Kyseessä on norjalaisen Med-Eq Oy:n pitkäaikaisen kehittelytyön tuloksena syntynyt ravintolisä, jossa yhdistyy 4 eri vaikuttavaa aineosaa. Nämä ovat Konjac -juuresta saatava glukomannaanikuitu, vihreän, paahtamattoman kahvipapu-uutteen sisältämä klorogeenihappo, jodi sekä kromi. Jokainen niistä vaikuttaa erikseenkin painon kurissa pitämiseen, mutta Coffee&Konjac´issa neljä aktiiviainetta yhdistetään innovatiivisella tavalla.

Innovatiivisten ravintolisien edelläkävijä

- Mieleeni palautuu ostoryntäys yrityksemme 30Days-painonhallintatuotteen kohdalla muutama vuosi sitten. Sama toistui kollageenibuusteri Skingainin kohdalla – erityisesti sen voittaessa arvostetun vuoden 2014 Hoitotuotepalkinnon, Med-Eq:n Suomen myyntijohtaja Mika Cederberg muistelee.

- Niin luontaistuotekaupan ammattilaiset kuin kuluttajatkin luottavat vahvasti tuotteisiimme - tiedetään, ettei yrityksemme kulje pintatrendien mukaan, vaan tuotekehittely lukuisine tutkimuksineen kestää useita vuosia. Näin voidaan olla varmoja, että tuote sisältää vaikuttavia aineita riittävän määrän ja että niiden suhde on oikea, jolloin tuote myös toimii toivotulla tavalla.

- Olemmekin iloisia, että saamme esitellä ensimmäisten maiden joukossa kauan odotetun, täysin uudentyyppisen painonhallintatuotteen, Cederberg toteaa.

Coffee&Konjac´in vaikuttavat aineet

Glukomannaani on konjac-kasvista saatava kuitu, joka imee itseensä 300 kertaa painonsa verran nestettä. Muodostuva geelimäinen massa täyttää vatsaa ja kun vatsanseinämä hieman venyy, tämä saa aikaan kylläisyyden tunteen, jolloin on yksinkertaisesti mahdotonta syödä runsaasti. Näläntunne ei vaivaa entiseen tapaan, mikä on tietenkin tärkeää silloin, kun halutaan laihtua.

Euroopassa on saatavilla satoja ravintolisiä laihdutuksen avuksi, mutta konjac-juuri on siitä harvinainen, että se on saanut EU:n Elintarviketurvallisuusvirasto EFSAn hyväksymän terveysväitteen laihdutustarkoitukseen.

Vihreä kahvipapu -uute Coffee&Konjac sisältää myös vihreiden paahtamattomien kahvipapujen uutetta, joka toimii usealla tavalla taistelussa kiloja vastaan. Jo vuonna 2002 Mainen yliopistossa suoritettiin kliininen pilottitutkimus, joka osoitti, että klorogeenihappo laskee verensokeritasoa jopa puolella. Verensokeritason aleneminen tarkoittaa pienempää insuliinin eritystä ja vähäisempää rasvan varastoitumista rasvasoluihin. Klorogeenihappo vaikuttaa mahalaukun hormonieritykseen, jolloin nälän tunne samoin kuin napostelun tarve vähenevät merkittävästi. Klorogeenihappo kiihdyttää aineenvaihduntaa, ja se on myös vahva antioksidantti.

Useissa tutkimuksissa on osoitettu, että vihreiden kahvipapujen uute ehkäisee tehokkaasti myös amylaasientsyymin toimintaa. Normaalisti amylaasi muuttaa hiilihydraatit glukoosiksi ja sitä kautta rasvaksi rasvasoluissa. Nyt keho sen sijaan mieltääkin hiilihydraatit kuiduiksi, jotka siirtyvät paksusuoleen ja poistuvat sitä kautta elimistöstä.

Kromi ja jodi Coffee&Konjac sisältää kaksi tärkeää hivenainetta: kromin ja jodin. Kromi hillitsee makeanhimoa ja jodi kiihdyttää aineenvaihduntaa. Niiden avulla elimistö kuluttaa energiaa rasvakudoksiin varastoimisen sijaan. WHO:n mukaan yli 30 % maailman väestöstä kärsii jodin puutteesta. Painonhallinnan lisäksi näillä kahdella hivenaineella on satoja muitakin tehtäviä elimistössä.

Millaisia tuloksia voit odottaa?

Sekä näläntunne että makeanhimo vähenevät huomattavasti samalla kun suuri osa syömistäsi hiilihydraateista jää imeytymättä. Saavutat edullisen vaikutuksen nauttimalla 2 kapselia runsaan veden kanssa ennen ateriaa 3 kertaa päivässä.

Tuote on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Pirkko Mannola luottaa ravintolisiin
Aktiivinen nainen näyttelee vielä Pirkko Mannola on nähty syksyllä Helsingin Kaupunginteatterin The Ladykillers...
Lue
Haluatko laihtua ilman jatkuvaa näläntunnetta ja makeannälkää?
Kiusaukset makeisia, makeita leivonnaisia tai paljon epäterveellisiä rasvoja ja suolaa sisältäviä ruokia kohtaan ovat...
Lue
Luonnollisia keinoja kilpirauhasen tukemiseen
Kilpirauhasen vajaatoiminta on yleistyvä sairaus, johon liittyy mm. kilpirauhashormonien toimintahäiriö tai riittämätön...
Lue