Kananmunasta nopea ja vastuullinen vaihtoehto niveltesi hyvinvointiin

On aamuja, jolloin on vaikea päästä liikkeelle. Toisinaan nivelten jäykkyys ja valitus rajoittavat koko päivän askareita ja liikuntaharrastuksia. Vaivat yleistyvät iän ja nivelten luonnollisen kulumisen myötä. Yhä useammin nivelten liikkuvuus ja hyvinvointi ovat koetuksella kuitenkin myös nuorilla kuntoilijoilla. Valioravinnon NivelActive tarjoaa markkinoiden nopeimman ja eettisesti vahvan tuen kaikenikäisten nivelten hyvinvointiin.

Jo vuosikymmenten ajan niveltuotteet ovat sisältäneet perinteisiä nivelille tärkeitä aineosia, kuten kondroitiinisulfaattia ja glukosamiineja. Ne ovat edelleen toimivia, joskin niiden vaikutusmekanismit ovat tutkitusti hitaita. Tuntuvaa muutosta saa usein odottaa monta viikkoa. Lisäksi niiden alkuperä on monen nykypäivän eettisen kuluttajan aatteiden vastainen. Kondroitiinisulfaattia on vuosien ajan valmistettu hain evistä ja tukirangan rustosta. Haikantojen romahtamisen takia perinteisille tehoaineille on onneksi etsitty eettisesti kestäviä vaihtoehtoja.
 

Ainutlaatuisia ravintoaineita nivelille kananmunan kuoresta

1990-luvulla USA:ssa todettiin ensi kerran, että kananmunan kuoren alla oleva nahkea kalvo sisältää luonnostaan useita nivelille tärkeitä ja tuttuja ravintoaineita; kondroitiinisulfaattia, hyaluronihappoa, glukosamiineja ja kollageenia. Väestön ikääntyminen ja nivelvaivojen yleistyminen herättivät halun kehittää keinoja, joilla aiemmin lähes tarpeettomiksi koetut kananmunien kuoret voitiin hyödyntää.
 

Tutkitusti turvallinen ja toimiva NEM®

Vuosien kehitystyön tuloksena amerikkalainen Natural Egg­shell Membrane NEM® on maail­man tutkituin kananmunan membraani­uute. Uutteessa ei ole tärkeintä nivelille hyväksi todettujen ravintoaineiden maksimoitu määrä, vaan niiden luonnostaan tasapainoinen suhde toisiinsa. Kananmunan kalvon aineosat on myös onnistuttu säilyttämään alkuperäisessä muodossa, koska uutteen valmistuksessa ei käytetä kemiallisia liuottimia. Myös puhtauden ja turvallisuuden kannalta tärkeä lämpökäsittely tehdään hyvin nopeasti, jotta uutteen luonnollinen aktiivisuus ei heikkene.

Ehdottomasti hienointa NEM-­uutteessa on kuitenkin toimivuus. Kliinisten tutkimusten mukaan uute vaikuttaa niveliin selvästi perinteisiä niveltuotteita nopeammin*. Sen on myös osoitettu olevan turvallinen säännöllisessä pitkäaikaisessa käytössä.
 

Käyttäjät kiittävät nopeaa tehoa ja vastuullisuutta

Valioravinto toi NEM-uutteen Suomeen ja aloitti NivelActiven valmistuksen kaksi vuotta sitten. Tuote on ainoa maailmassa, jossa NEM on yhdistetty Boswellia serrata- ja pirunkynsiuutteen kanssa. Edellä mainitut kasviuutteet ovat suosittuja Keski-Euroopan markkinoilla, jossa niitä myydään sellaisinaan mm. lääkelain alaisina perinteisinä kasvirohdosvalmisteina.

NivelActive sisältää myös hyvin imeytyvää mangaania, joka tehostaa sidekudoksen normaalia muodostumista nivelissä. Yhdistelmä on erittäin toimiva, ja moni käyttäjä onkin kehunut NivelActivea ensimmäiseksi nopeasti vaikuttavaksi niveltuotteeksi. Nopeiden ravintoaineiden aiheuttama muutos havaitaan usein jo 10 päivän säännöllisen käytön myötä.

NivelActivea nautitaan 2 tablettia päivässä. Tuotetta on kiitetty ainutlaatuisen nopeasta tehosta, hyötyyn nähden edullisesta hinnasta ja upeasta eettisyydestä. Useista niveltuotteista poiketen NivelActive sopii myös kala- ja äyriäisallergikoille. Kananmunasta valmistettua NEM-uutetta lukuun ottamatta tuote on 100 % kasviperäinen.
 

Suosittelemme:

  • Nivelten jäykkyydestä kärsiville
  • Ylläpitämään nivelten normaalia hyvinvointia
  • Nuorille kuntoilijoille ja urheilijoille
  • Aktiivisille aikuisille ja senioreille
  • Sopii myös kasvissyöjille sekä kala- ja äyriäis­allergikoille
     

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.
 

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.9.–28.9.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Nautitaan syksystä terveinä!
Omia ravintovarastojaan kannattaa alkaa täydentää ajoissa, vaikka kesän jälkeen tuntuisi vielä virtaa riittävän. Kestää...
Lue
Energiaa stressiin ja väsymykseen
Stressihormoni kortisolin kohotessa oireet voivat olla monet: ahdistus, hermojen kireys, lihominen, suurentunut...
Lue