Geelisukat – jalkojen pelastaja

Useille jaloille kesä on ollut mahtavaa aikaa, mutta joillekin jaloille kesä on kauhistus. Kovettumat lisääntyvät, kantapäät kuivuvat ja jopa kivuliaita halkeamia alkaa ilmestyä. 

Kesän huippuhetkiä on se kun saa vaihtaa hautovat jalkineet kevyisiin sandaaleihin, kesäkenkiin ja jopa avojaloin ruohikolla tai hiekkarannalla tassutteluun. Jalkojen muuttuneet olosuhteet saattavat kuitenkin pitkän talven kuivattamille jaloille olla kauhistus. Jalkojen ihon kuiva pintakerros hilseilee, iho suojautuu avonaisten kenkien hankausta vastaan kasvattamalla kovettumia ja känsiä. Paksut kuivat kohdat kantapäissä ja varpaiden alla saattavat halkeilla. Kivuliaat haavaumat aiheuttavat pahimmillaan infektiovaaran. Erityisesti diabeetikkojen kohdalla haavat voivat olla tulehdusherkkiä.

 

Onneksi useimmille jaloille kesä on mahtavaa aikaa. Kauniit ja terveet kesäjalat saavat olla näkyvillä ja niiden kunnosta huolehditaan. Kesä onkin siksi myös kosteuttavien ja raikastavien jalkahoitojen aikaa.

 

Jalkahoidoista geelisukat ovat ehdoton ja edullisin hankinta jokaiselle, joka haluaa pehmeät ja hyväkuntoiset jalat. Geelisukkien sisältämät E-vitamiini, jojoba-, oliivi- ja rypäleensiemenöljy kosteuttavat, hoitavat ja rauhoittavat jalkojen ihoa. Sukat poistavat kovettumia, estävät jalkojen kuivumista ja korjaavat sekä ennaltaehkäisevät halkeamia. Geelisukkien käytön ohella jalkavoidetta ei tarvita lainkaan.

 

Jalkojen hoito geelisukilla on vaivatonta. Vain noin 30 minuutin päivittäinen käyttö riittää. Pue sukat paljaisiin, puhtaisiin jalkoihin. Voit käyttää sukkia kotona kaikissa askareissasi. Sukkien ulkopohjissa on liukuesteet, joten sukkien käyttö on turvallista. Geelisukkien käytön jälkeen jalat ovat pehmeät ja ne tuntuvat ihanilta, ihan kuin jalkahoidon jälkeen. Pitempiaikainen geelisukkien käyttö korjaa kuivaan jalkojen ihoon syntyneitä pysyvämpiäkin vaurioita. Geelisukkia voit käyttää uudestaan ja uudestaan. Geelin sisältämien öljyjen ja vitamiinien teho alkaa vähentyä vasta noin 40 käyttökerran jälkeen.

 

Geelisukat sopivat niin miehille kuin naisille ja niistä hyötyvät kaikkien jalat. Valittavana on eri kokoja ja värejä.

Lehden muita artikkeleita

Hoida täitartunta tehokkaasti ja luonnollisesti
Pahin kausi jatkuu pitkälle kevättalveen. Nykyään on tosin havaittavissa entistä enemmän täiepidemioita ympäri vuoden:...
Lue
Sapettaako tahra valkoisen leningin tai paidan miehustassa?
Sappisaippua on kasvirasvapohjainen perussaippua, joka sisältää naudan sappinestettä.  Tämä sappi käyttäytyy...
Lue
Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 18.8.–31.8.2017 tai niin kauan kuin...
Lue