Siirry sisältöön
Viridian C-vitamiini on nyt entistä paremmin imeytyvä!

Viridian C-vitamiini on nyt entistä paremmin imeytyvä!

Viridian-tuotteet ovat vastuullisia, vegaanisia ja vailla lisäaineita. Viridian-sarjasta löydät 100 % luonnollisen ja aktiivisen C-vitamiinin, jonka koostumus on juuri uudistunut entistä ehommaksi.

Viridian Extra-C sisältää PureWay-C:tä, patentoitua C-vitamiiniyhdistettä, jossa on mukana rasvaliukoisia osasia ja bioflavonoideja. Uudistunut koostumus parantaa C-vitamiinin biologista hyväksikäytettävyyttä. C-vitamiini imeytyy nopeasti ja säilyy elimistössä pidempään, jolloin se pystyy paremmin ja kauemmin toimimaan hyvinvointimme parhaaksi.

Valmisteen bioflavonoidit parantavat osaltaan C-vitamiinin vaikutusta ja vahvistavat immuunipuolustusta. Flavonoideja löytyy luonnostaan marjoista, hedelmistä ja vihanneksista. Ne ovat antioksidanttiyhdisteitä, jotka antavat marjoille ja hedelmille niiden värin.

Eräässä tutkimuksessa* verrattiin eri C-vitamiinimuotojen imeytymisnopeutta sekä niiden antioksidanttivaikutusta. Vertailukohteena olivat askorbiinihappo, kalsiumaskorbaatti, Ester-C sekä PureWay C. Tutkimuksessa todettiin, että PureWay-C imeytyy nopeiten soluun muihin C-vitamiineihin verrattuna ja on täten vahva antioksidantti.

C-vitamiini mm:

  • edistää vastustuskykyä
  • suojaa soluja hapetusstressiltä
  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • tukee hermoston toimintaa
  • tukee kollageenin muodostusta

*Benjamin S Weeks  , Pedro P Perez. Absorption rates and free radical scavenging values of vitamin C-lipid metabolites in human lymphoblastic cells. Med Sci Monit . 2007 Oct.

 

Viridian-tuotteita saat ainoastaan AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!  

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen