Siirry sisältöön
Vastustuskyky kuntoon syksyksi

Vastustuskyky kuntoon syksyksi

Ehkäpä kuluneen vuoden suosituimmiksi vastustuskykyä tukeviksi tuotteiksi on noussut N-asetyylikysteiini eli tutummin NAC, kurkumiini ja C-vitamiinit. Tässä sinulle niistä muutama tuotevinkki!

Monipuolinen kehon tukituote

Aito NAC 600 mg on laadukas ravintolisä, joka sisältää elimistölle tärkeää aminohappoa N-asetyyli-L-kysteiiniä (NAC). Voit käyttää tuotetta 1–3 kapselia vuorokaudessa. Kyseinen annostus sisältää 600–1800 mg N-asetyyli-L-kysteiiniä. Tuote sopii myös kasvissyöjille ja vegaaneille, eikä siinä ole turhia lisäaineita!

Aminohapot kannattaa ottaa tyhjään vatsaan, jolloin imeytyminen on tehokkainta, mutta herkkävatsaisten kannattaa kuulostella oloa ja ottaa tarvittaessa pienen aterian yhteydessä. Ja tiesithän, että NAC:ia käytetään kuuriluonteisesti esim. kolme viikkoa, jonka jälkeen tauko.

Kurkumiini jonka vaikutuksen huomaat!

Aito Vahva Kurkumiini + mustapippuri sisältää patentoitua C3-kurkumiinia, joka oli vertailussa paras seitsemästä tutkitusta kurkumiini-uutteesta ja Bioperine-piperiiniä. Tuotteen raaka-aineista on useita kliinisiä tutkimuksia. Esimerkiksi vuonna 1998 tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että Bioperine-piperiini lisäsi merkittävästi kurkuminoidien biosaatavuutta (1). Biosaatavuus siis kertoo tuotteen toimivuudesta ja tehokkuudesta kehossa.

Kurkumiinista on kertynyt laajalti tieteellistä tutkimusta ja käyttökokemusta. Valmisteita käytetään yleisesti muun muassa immuniteetin tukena, kipuihin ja kolotuksiin, maksan toimintaan ja terveyteen sekä ruoansulatuksen edistäjänä.

C-vitamiini, joka imeytyy tehokkaasti ja säilyy elimistössä pidempään

Myös vatsalle hellävarainen Viridian Extra-C sisältää patentoitua C-vitamiiniyhdistettä (PureWay-C), jossa on mukana rasvaliukoisia osasia ja bioflavonoideja. Koostumus parantaa C-vitamiinin biologista hyväksikäytettävyyttä. Bioflavonoidit parantavat osaltaan C-vitamiinin vaikutusta ja vahvistavat immuunipuolustusta. Valittavanasi on kaksi vahvuutta: 550 ja 950 mg. Tästä tuotteesta onkin muodostunut asiakkaidemme suursuosikki!

1. Shoba G, Joy D, Joseph T, Majeed M, Rajendran R, Srinivas PS. Planta Med. 1998, 64 (4), 353-6.

Aito- ja Viridian -tuotteita saat AITO hyvän olon kaupoista ja verkkokaupasta!

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen