Siirry sisältöön
Uutuus Aito Hius Plus: luonnollista puhtia hiustenkasvuun

Uutuus Aito Hius Plus: luonnollista puhtia hiustenkasvuun

Tiesitkö, että meillä on ihossa jo syntyessämme yli viisi miljoonaa karva-/hiustuppea? Niistä noin 100 000 on hiuspohjassa. Päänahassa kiertävä veri vie happea ja ravintoaineita hiustupelle, joka auttaa hiusta kasvamaan. Geeniperimä vaikuttaa hiustenkasvuun mutta voit tukea sitä myös elintavoillasi. Uutuus Aito Hius Plus on monipuolinen ravintolisä hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin.  

Elinvoimaa hiuksille, kynsille ja iholle

Hiukset ovat koostumukseltaan pääosin keratiiniproteiinia. Keratiini koostuu mm. rikkipitoisesta kysteiini-aminohaposta. Kun hiuksissa on tarpeeksi keratiinia, ne ovat kestävämmät, kiiltävämmät ja selviävät paremmin erilaisista ympäristön aiheuttamista haitoista. Terveen hiuksen rakentamiseen tarvitaan myös muita ravintoaineita, kuten biotiinia, sinkkiä, B-ryhmän vitamiineja ja seleeniä.

Aito Hius Plus on luonnollinen ja erittäin monipuolinen ravintolisä hiusten kasvuun ja hyvinvointiin! Tuote sopii myös ovo-vegetaristeille. Se sisältää:

 • patentoitua Ovoderm® kananmunan kuoren kalvoproteiinia, jossa on luonnostaan muun muassa keratiinia ja elastiinia
 • aminohappo L-kysteiinia
 • muita hiusten ja kynsien kasvuun ja hyvinvointiin tarvittavia ainesosia, kuten
 • biotiinia
 • sinkkiä
 • seleeniä
 • B3-vitamiinia ja
 • B5-vitamiinia.

Kokonaisuutta täydentävät vielä hiuksia vahvistavat ja runsaasti piitä sisältävät peltokorte- ja hirssiuute. Hirssiuute sisältää lisäksi fytosteroliesteri miliacia, jonka on todettu vaikuttavan myönteisesti keratiinia muodostaviin soluihin.

Aito Hius Plussan käyttäjät voivat huomata myönteisiä vaikutuksia hiusten ja kynsien ohella myös ihossa. Tuotteen vege kollageenilla on tärkeä merkitys ihon kosteuteen, pehmeyteen ja kimmoisuuteen. Myös ”kauneusvitamiini” biotiini, sinkki sekä B3-vitamiini tukevat ihon hyvinvointia.

Elintavoilla voi vaikuttaa hiustenlähtöön ja hiustenkasvuun

On normaalia, että hiuksia lähtee noin 50-100 kappaletta päivässä. Liiallisen hiustenlähdön taustalla voivat kuitenkin olla mm. stressi, heikentynyt ruuansulatus, ikääntyminen tai hormonaaliset muutokset. Myös geeniperimämme vaikuttaa hiusten laatuun ja kasvuun, mutta voit itsekin vaikuttaa hiusten terveyteen elintavoilla ja antamalla hiuksille niiden tarvitsemia vitamiineja ja ravintoaineita:

 1. Vältä hyvin rajoitettuja tai vähäkalorisia ruokavalioita. Silloin hiuspohja ei välttämättä saa kaikkia tarvitsemiaan ravintoaineita ja hiuksia lähtee normaalia enemmän. Elimistö saattaa olla rajoitetun ruokavalion vuoksi stressitilassa, ja silloin hiukset eivät ole sen prioriteetti verrattuna muihin kehon toimintoihin.  
 2. Vältä liian suolan, sokerin, alkoholin, valkojauhotuotteiden, einesten ja pikaruokien käyttöä.  
 3. Pyri syömään sateenkaaren väreissä, mahdollisimman monipuolisesti vihanneksia, juureksia, marjoja ja hedelmiä. Hiukset tarvitsevat myös hyvälaatuista proteiinia kasvaakseen (kala, vaalea liha, palkokasvit, kananmuna jne.) sekä hyviä rasvahappoja (mm. avokado, pähkinät, siemenet, oliivi- ja kookosöljy, omega3-rasvahapot). 
 4. Juo tarpeeksi vettä päivän aikana. Solujen kasvu ja uudistuminen vaativat riittävästi vettä, niin myös hiusten kasvu. 
 5. Vältä kovia lämpökäsittelyjä. Käytä hiuksia suojaavia tuotteita ja päänahallesi sopivaa shampoota ja hoitoainetta.  
 6. Pidä stressitasosi hallinnassa. Stressi kuluttaa kehosta ravintoaineita ja vaikuttaa hiustenkin hyvinvointiin.  

Luonnollinen Aito Hius Plus sopii lähes kaikille

Aito Hius Plus on eettinen, luonnollinen ja ovo-vege ravintolisä, joka on suunniteltu juuri suomalaisten tarpeisiin. Tuote sopii useimmille, sillä se ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita tai laktoosia - eikä turhia täyteaineita. Aito Hius Plus imeytyy erinomaisesti aiheuttamatta vatsavaivoja.

 • Ota kaksi Aito Hius Plus -kapselia päivässä.
 • Hiusten uudistumiseen ja uuden hiuskasvun käynnistymiseen tarvitaan vähintään 3 kuukautta.
 • Kokeile tuotetta mielellään 3-6 kuukauden kuurina.

Aito Hius Plus (60 kaps. ja 120 kaps.) on saatavilla AITO hyvän olon kaupoista ja verkkokaupasta.

Kirjoittanut: Anu Bouquet, ravintoterapeutti 

 

 

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen