Siirry sisältöön
Terveyshyötyjä Regulat-entsyymijuomasta

Terveyshyötyjä Regulat-entsyymijuomasta!

”Tässä on loistava entsyymijuoma, oikeastaan paras, jonka tiedän!!” 

Näin huudahtaa Pia Happonen innoissaan hyvinvointiryhmässä kirjoittamassaan postauksessa. Ryhmässä on kymmeniä tuhansia jäseniä ja Pian postauksesta alkaa vilkas keskustelu tuotteesta. Kommenttien perusteella tuotteen hyödyt on kokenut moni muukin. Positiivisia kommentteja tulee toinen toisensa perään.

Pia käytti ensimmäisen kerran Regulatpro Metabolic -tuotetta loppuvuonna 2019 ja sai siitä itselleen paljon hyötyjä. Ryhmäläisille Pia kertoo omin sanoin, että: 

”Mulla se on auttanut iho-ongelmiin ja ennen kaikkea aineenvaihdunta on parantunut nollasta sataan.”

Fermentoidut tuotteet ovat monelle tänä päivänä tuttuja, ja ne tunnetaankin vatsan hyvinä ystävinä jo vuosikausien ajalta. Regulatpro on luomuvihanneksista, -pähkinöistä ja -hedelmistä, ainutlaatuisella ja patentoidulla kaskadifermentaatio-menetelmällä valmistettu tiiviste. Kaskadifermentaatio-menetelmällä kasvipohjaiset ainesosat hajotetaan maitohappobakteerien avulla pieniksi osasiksi. Menetelmän vaiheet jäljittelevät kehon omaa ruuansulatusprosessia, jossa kasvikset pilkkoutuvat pienempiin ja paremmin imeytyviin osiin. Lopputuloksena ravintoaineiden pieniksi pilkkoutuneet partikkelit aloittavat imeytymisen jo suun limakalvoilta.

Regulatpro Metabolic -tuotteen terveyshyödyt ovat hyvin monipuolisia ja se on valittu kertaalleen vuoden terveystuotteeksi.

Ota Regulatpro Metabolic käyttöön, kun tarvitset lisäenergiaa tai vastustuskykyä esimerkiksi kaamosväsymyksen kautena. Regulatpro Metobolicin sisältämät ainesosat ovat hyväksi:

  • VASTUSTUSKYVYLLE – Regulatpro Metabolic sisältää sinkkiä, B12-, C- ja D-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • SUOJAAMAAN SOLUJA – Regulatpro Metabolicin sisältämät riboflaviini, mangaani sekä C-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
  • SYDÄMELLE – Regulatpro Metabolicin sisältämä tiamiini edistää sydämen normaalia toimintaa.
  • VÄHENTÄMÄÄN VÄSYMYSTÄ – Regulatpro Metabolic sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • LUUSTOLLE – Regulatpro Metabolic sisältää mangaania, joka edistää luuston pysymistä normaalina.
  • LIHAKSILLE – Regulatpro Metabolic sisältää D-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

Pia on yksi monista, jotka ovat kehuneet Regulatpro-tuotteita. Hän lopettaa kirjoituksensa sydänhymiöihin ja sanoihin:

” Lämmin suositus.”
 

Regulatpro Bio ja Metabolic -tuotteita löydät AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen