Siirry sisältöön
Stressaako? Muista C-vitamiini!

Stressaako? Muista C-vitamiini!

Elämme tällä hetkellä erikoisia aikoja, jotka aiheuttavat monille stressiä. Tiesitkö, että C-vitamiinilla on iso merkitys stressin hallinnassa? Aito C-vitamiini on luonnollinen, puhdas ja vegaaninen valmiste.

Aito vahva tupla C-vitamiini

Aito vahva tupla C-vitamiini sisältää runsaasti C-vitamiinia, 1000 mg yhdessä kapselissa. Puolet siitä on kalsiumaskorbaattia ja puolet natriumaskorbaattia - molemmat muodot ovat vatsaystävällisiä ja sopivat herkemmällekin käyttäjälle.

Tuote ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa eikä hiivaa. Pakkaus on lasia, joten se on helppo kierrättää. Aito C-vitamiini on suunniteltu juuri suomalaisten tarpeisiin ja on luonnollinen, puhdas ja vegaaninen valinta.

C-vitamiinin vaikutus stressinhallintaan

C-vitamiini auttaa mm.
• vähentämään väsymystä ja uupumusta
• edistämään normaaleja psykologisia toimintoja
• pitämään yllä vastustuskykyä
• tukemaan hermoston normaalia toimintaa.

C-vitamiinia suositellaankin yllä mainittujen syiden vuoksi stressaantuneille ja uupuneille. Lisämunuaisemme säätelevät kehomme stressireaktioita ja huolehtivat tasapainosta. Ne tarvitsevat C-vitamiinia pysyäkseen terveinä ja pystyäkseen tuottamaan stressihormoneja kuten kortisolia. Mitä enemmän kortisolia keho tuottaa, sitä enemmän C-vitamiinia se tarvitsee.

Muistathan laadukkaan C-vitamiinin lisäksi myös levon, rentoutumisen ja hyvän ravinnon merkityksen stressin hallinnalle!

Kirjoittanut: Anu Bouquet, ravintoterapeutti

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2