Siirry sisältöön
Monipuolinen C-vitamiini: pitkävaikutteinen Viridian Ester-C

Monipuolinen C-vitamiini: pitkävaikutteinen Viridian Ester-C

C-vitamiinilla on suuri rooli monissa kehon eri tehtävissä. Se tehostaa raudan imeytymistä, ja on tärkeä vastustuskyvylle etenkin kehon joutuessa koetukselle esimerkiksi suuremman fyysisen rasituksen myötä. Siksi se on mm. kuntoilijoille oiva apu tukemaan immuniteettia. Myös stressaantunut ihminen hyötyy C-vitamiinilisästä.

Antioksidanttina C-vitamiini taistelee kehossa vapaita happiradikaaleja vastaan ja siten myös ennaltaehkäisee solujen vanhenemista eli toimii ”kauneusvitamiinina”. Se myös vaikuttaa normaaliin kollageenin tuotantoon: kollageenia tarvitaan mm. luiden, rustojen, ihon ja hampaiden rakennusaineeksi.

Optimaalinen C-vitamiinin tarve vaihtelee yksilöllisesti (terveydentila, mahdolliset sairaudet), ja sen tarve korostuu sairauksissa. C-vitamiini kannattaa nauttia marjojen tai sitrushedelmien kera: näin ne toimivat synergisesti eli tehostavat toistensa vaikutuksia.
 

Mikä Ester-C?

Ester-C on patentoitu, pH-neutraali eli hapoton C-vitamiiniin muoto, joka on hellä vatsalle. C-vitamiini on siinä kalsium­askorbaattina. Herkkävatsaisilla normaali askorbiinihappo etenkin suurempina määrinä saattaa ärsyttää vatsaa. Ester-C imeytyy paremmin kuin tavallinen C-vitamiini ja säilyy elimistön soluissa pidempään patentoidun rakenteensa ansiosta.

Miedompi Viridian Ester-C 550 mg sisältää viherseosta (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute), joka tehostaa C-vitamiinin imeytymistä. Vahvempi Viridian Ester-C 950 mg sopii terapeuttisiin tarpeisiin, ja se sisältää pelkästään C-vitamiinia vegaanisen kapselin kuoren lisäksi.
 

Viridian on puhdas, laadukas ja eettinen ravintolisä

Viridianin lähtökohtana on toimiva ravintolisäsarja, joka täyttää korkeimmat mahdolliset kriteerit. Viridian onkin johtava eettisten vitamiinien brändi. Tämä tarkoittaa sitoutumista puhtaaseen sisältöön, ympäristön huomioonottamiseen ja hyväntekeväisyyteen. Tuotteita ei geenimanipuloida, säteilytetä ja ne ovat 100 % aktiivisia sisällöltään. Tuotteet valmistetaan ilman mitään monille hankalia lisättyjä aineita. Ei siis gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita. Viridian ei myöskään käytä eläinkokeita. Kapselit, nesteet ja jauheet ovat mahdollisimman puhtaita ja yksinkertaisia. Näin ne myös sopivat useimmille, imeytyvät hyvin ja ovat tehokkaita.
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lue myös artikkeli: Mitä ostamasi ravintolisä sisältää? Tutustu laadukkaaseen Viridian-sarjaan

 

KIRJOITTANUT: Sanna Kaunisto, ravintoterapeutti
Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2