Siirry sisältöön
Aito Biotiini plus – hiusten, ihon ja kynsien kauneustuote

Aito Biotiini plus – hiusten, ihon ja kynsien kauneustuote

Jos hiukset tuntuvat haurailta, kynnet liuskoittuvat ja iho kukkii, voi biotiinista ja sinkistä olla apua. Tästä loistavasta yhdistelmätuotteesta tulee jatkuvasti hyvää palautetta asiakkailtamme.

Aito Biotiini plus sisältää tehokkaat määrät biotiinia ja sinkkiä sekä lisäksi metioniinia ja piimaata, jotka tehostavat tuotteen vaikutuksia. Aito Biotiini plus on valmistettu mahdollisimman puhtaista ja hyvin imeytyvistä raaka-aineista ilman turhia lisäaineita. Se sopii myös vegaaneille sekä herkemmillekin käyttäjille, koska tuote on gluteeniton, vehnätön, soijaton, maidoton, laktoositon, suolaton, sokeriton ja hiivaton. Tuote on valmistettu Suomessa.

Biotiini kuuluu B-ryhmän vitamiineihin, joka osallistuu mm. hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihduntaan. Se on vesiliukoinen, joten sitä voi käyttää ravintolisänä turvallisin mielin. Biotiinilla on virallisesti hyväksytyt terveysväitteet hiusten, ihon ja limakalvojen hyvinvointiin.

Sinkki on ihmiselle välttämätön hivenaine, joka osallistuu yli 200 entsyymin toimintaan elimistössä. Sillä on monia vaikutuksia kehossamme. Sinkin imeytymishäiriöt tai riittämätön saanti ovat usein puutoksen taustalla, mutta sinkin puutosta voi olla vaikea havaita, koska oireet vaihtelevat suuresti.

Myös sinkki on turvallinen hivenaine, sillä elimistöön imeytynyt ylimääräinen sinkki erittyy nopeasti pois. Sinkillä on myös virallisesti hyväksytyt terveysväitteet hiusten ja kynsien hyvinvoinnille.

Aito-tuotteet saat AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen