Siirry sisältöön
Viridian-monivitamiineista virtaa kesän jälkeen!

Viridian-monivitamiineista virtaa kesän jälkeen!

Monivitamiineissa on mistä valita. Olisikin hyvä harkita, minkälainen tuote sopii parhaiten juuri sinulle. Viridian-sarjasta löytyy useampi vaihtoehto, joista varmasti löydät juuri sinulle tai läheisellesi sopivan. Aikuiselle Viridian High Five, lapselle Viridikid ja paljon urheilevalle Viridian Sports Multi monivitamiini.

Viridian High Five -monivitamiini

Viridian High Five on laadukas ja erinomaisesti kehon käytettävissä oleva vitamiini-hivenainevalmiste aikuiselle, joka haluaa varmistaa kaikkien tärkeiden ravintoaineiden saannin helposti. Se sisältää

  • D-, C- ja A-vitamiineja, B-ryhmän vitamiinit, mukaan lukien inositolin ja koliinin
  • Tärkeät mineraalit; jodin, seleenin, sinkin, kromin ja boorin.

Erityistä valmisteessa on, että siinä on korkea B5-vitamiini eli pantoteenihappopitoisuus, joka on tärkeä esimerkiksi stressaantuneille sekä väsymykseen ja uupumukseen. B3-vitamiini on nikotiiniamidi-muodossa, jolloin siitä ei aiheudu ihon punoitusta. B12-vitamiinia on tuotteessa sekä metyylikobalamiinina että adenosyylikobalamiinina. Jälkimmäinen on tehokas uupuneille.

Mineraalit ovat kelatoituja, joten keho hyödyntää ne helposti. D-vitamiini on peräisin jäkälästä. Bonuksena valmisteesta saa runsaasti kasviantioksidantteja; viinirypäleensiemenuutetta, karotenoideja ja täyteaineena luonnollinen viherjauheseos; sinimailasta, spirulinaa ja mustikkauutetta.

Viridikid lasten monivitamiini

Viridikidillä varmistat, että lapsesi saa kaikki tarvittavat ravintoaineet. Lasten syöminen saattaa välillä olla puutteellista, jolloin hyvä monivitamiini tukee hänen kasvuaan ja kehitystään. Viridikid sisältää

  • D-, E-, K- ja C- vitamiineja, beetakaroteenia ja kaikki tarvittavat B-ryhmän vitamiinit
  • Rautaa, sinkkiä, kuparia, mangaania, seleeniä, kromia ja jodia.


Kapseli on pienikokoinen ja helposti nieltävä, tarvittaessa sen voi avata ja sekoittaa ruokaan. C-vitamiini on vatsaystävällisessä muodossa ja mineraalit kelatoituja ja siten hyvin imeytyviä. 2–10-vuotiaille voi antaa yhden kapselin päivässä ja yli 10-vuotiaille kaksi kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Viridian Sports Multi

Paljon urheileva tai muuten runsaammin ravintoaineita tarvitseva hyötyy Viridian Sports Multi -monivitamiinista, joka sisältää paljon sellaista, mitä yleensä normaalissa monivitamiinivalmisteessa ei ole.

  • A-, C-, D ja E-vitamiinit sekä kaikki B-ryhmän vitamiinit, inositoliini ja koliini mukaan lukien
  • Mineraalit: rauta, sinkki, kupari, mangaani, seleeni, kromi, molybdeeni, jodi ja boori
  • Alfalipoiinihappo ja ubikinoni energiantuotantoa sekä maksan toimintaa että jaksamista tukemaan
  • MCT- öljyä energianlähteeksi
  • Vihreätee-uutetta ja beetakaroteenia eli vahvoja kasviantioksidantteja
  • Haaraketjuisia aminohappoja (leusiini, isoleusiini ja valiini), jotka toimivat mm. lihasten rakennusaineina ja vaikuttavat palautumiseen.

Urheilijoilla kova treeni lisää kehon vaatimuksia ravintoaineiden saannin, etenkin antioksidanttien suhteen, jotta hapetusstressi saadaan pidettyä aisoissa. Viridian Sports Multissa antioksidantit ovat hyvin edustettuina. Palautumista tukevat aminohapot sekä MCT-öljy.

Viridian monivitamiinit eivät sisällä gluteenia, soijaa, maitoa, sokeria, suolaa, hiivaa tai lisäaineita. Ne sopivat myös kasvissyöjille.

Viridian-tuotteita on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!

Kirjoittanut: Anu Bouquet, ravintoterapeutti

Edellinen artikkeli Nattokinaasi tehostaa verenkiertoelimistön toimintaa