Siirry sisältöön
Viridian High Five ja Sports Multi: VEGE monivitamiinit aktiiviseen arkeen

Viridian High Five ja Sports Multi: VEGE monivitamiinit aktiiviseen arkeen

Ruokavalion täydentäminen laadukkaalla monivitamiinivalmisteella varmistaa tärkeiden ravintoaineiden saannin. Viridianilta löytyy lisäaineettomat monivitamiinit, joissa on huomioitu mahdollisimman tehokas imeytyminen. Tuotteet on kehitetty nimenomaan tehokkaaseen aktiiviseen arkeen ja tukemaan kehoa stressiltä.

High Five – stressille kyytiä!

Viridian High Five on lähes kaikille sopiva monivitamiini-kivennäisainevalmiste, joka sisältää normaalia enemmän B5-vitamiinia eli pantoteenihappoa (150 mg). Tällä vitamiinilla on väsymystä ja uupumusta vähentävä vaikutus. Se myös auttaa ylläpitämään normaalia henkistä suorituskykyä eli on loistava vitamiini erityisesti stressaavina ja muuten raskaina aikoina.

Lisäksi High Five sisältää monipuolisesti ja tasapainoisesti muita vitamiineja ja kivennäisaineita. Niiden pitoisuudet on optimoitu tukemaan ruokavaliota sekä toinen toistensa vaikutuksia. Mm. B12-vitamiinin lähteeksi on valittu tehokas sekoitus adenosyyli- ja metyylikobalamiinia.
 

Sports Multi – kun tarvitset vähän enemmän

Viridian Sports Multi sopii täydentämään vitamiinien ja mineraalien saantia esimerkiksi silloin, kun vitamiinien tarve on erityisesti lisääntynyt mm. säännöllistä liikuntaa harrastavilla tai toipilailla. Tuotteessa on mukana alfalipoiinihappoa, ubikinonia ja vihreä tee -uutetta sekä jodia ja seleeniä, jotka tukevat kilpirauhasen normaalia toimintaa. Myös tässä tuotteessa on tehokas määrä B5-vitamiinia. Tuotteesta onkin tullut asiakkaidemme suosikki!

VINKKI! Voit halutessasi avata kapselin ja sekoittaa vaikkapa smoothien joukkoon. 
 

Viridian-tuotteet ovat:

– Vegaanisia
– Vastuullisia
– E-koodittomia
 

Viridian-tuotteita on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa

 

KIRJOITTANUT: Sanna Kaunisto, ravintoterapeutti

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2