Siirry sisältöön
Tue ihon kosteutta hyaluronihapolla!

Tue ihon kosteutta hyaluronihapolla!

Hyaluronihappoa löytyy luonnostaan ihosta soluväliaineesta ja iho valmistaa sitä itsekin. Ihon oma hyualorinihappotuotanto alkaa vähenemään jo pari- kolmekymppisenä ihon vanhenemisen myötä.

Ihomme ikääntyminen on monimutkainen, ei vielä täysin ymmärretty prosessi. Siihen liittyy sisäiset ja ulkoiset prosessit, kuten hormonaaliset muutokset ja auringon UV-säteily. Yksi ihon ikääntymiseen vaikuttava tekijä on ihon kosteuden väheneminen. Avainmolekyyli, joka liittyy ihon kosteuteen, on hyaluronihappo. Sillä on ainutlaatuinen kapasiteetti sitoa ja säilyttää vesimolekyylit ihossa.

Viime aikoina ihoa koskevissa tutkimuksissa* on huomattu, että soluväliaineen molekyylit, jotka sijaitsevat ihosolujen välissä, vaikuttavat suuresti solujen toimintaan. Nämä molekyylit koostuvat mm. kasvutekijöistä, kollageenista ja suurimmaksi osaksi hyaluronihaposta. Tutkimuksissa on huomattu, että ihon ikääntyminen liittyy mm. merkittävään hyaluronihapon vähenemiseen.

Viridian Hyaluronihappo - kauneudellesi! 

Viridian hyaluronihappo valmistetaan luonnollisen fermentaatioprosessin avulla. Ne sisältävät 50 mg hyaluronihappoa ja luonnollisena täyteaineseoksena sinimailasta, mustikkaa ja spiruliinaa.

Viridian tuotteet ovat 100 % aktiivisia ilman lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa.

Viridian-tuotteita saat ainoastaan AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!  

 

Kirjoittanut: Anu Bouquet, ravintoterapeutti

 

*Eleni Papakonstantinou et al. Hyaluronic acid: A key molecule in skin aging. Dermatoendocrinol. 2012 Jul 1; 4(3): 253–258

 

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen