Siirry sisältöön
Tärkeimmät B-vitamiinit hermoston ja aivojen tueksi

Tärkeimmät B-vitamiinit hermoston ja aivojen tueksi

Aito B12-vitamiini on uudistunut! Uusi versio sisältää yhden sijasta kolmea eri B-vitamiinia optimaalisessa suhteessa, joka tukee niiden synergististä vaikutusta kehossa: B12-vitamiinia (metyylikobalamiini) 1000 µg, P5P:tä 2 mg ja Folaattia 200 µg.

B12-vitamiini, P5P ja folaatti ovat kaikki tärkeitä energia-aineenvaihdunnalle, punasolujen normaalille muodostumiselle, hermoston toiminnalle, psykologisille toiminnoille, immuunijärjestelmälle ja vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Lisäksi B12-vitamiinia tarvitaan solujen jakautumisprosessiin ja homokysteiiniaineenvaihduntaan mikä vähentää sydän- ja verisuonisairauksien riskiä.

P5P (pyridoksaali-5-fosfaatti) on B6-vitamiinin aktiivinen muoto, se osallistuu hormonien tuotantoon ja säätelyyn ja proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaan.

Folaatti, joka tunnetaan myös nimellä B9-vitamiini, on välttämätön sikiön hermostoputken sulkeutumisessa, mikä auttaa ehkäisemään synnynnäisiä epämuodostumia, se edistää myös normaalia aminohapposynteesiä ja verenmuodostusta, koska se on välttämätöntä punasolujen tuotannolle.

Aito B12-vitamiini + P5P ja Folaatti on valmistettu luonnollisista ja helposti imeytyvistä muodoista, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan ja hyvin siedetyn. Tuote on vegaaninen ja gluteeniton.

Löydät tuotteen kaikista AITO-kaupoista ja verkkokaupasta.

Seuraava artikkeli Lääkäri Olli Sovijärven tehokkaat keinot syvempään uneen