Siirry sisältöön
Panosta palautumiseen – 4 tuotevinkkiä kesään

Panosta palautumiseen – 4 tuotevinkkiä kesään

Ylös, ulos ja lenkille! Kesäurheilu tarjoaa mahdollisuuden harjoitella monipuolisesti eri lajeja. Kova treenaaminen kesähelteillä asettaa keholle kuitenkin haasteita ja keho tarvitsee palautuakseen aikaa. Tärkeä osa palautumista on riittävä lepo, uni ja ravinto. Kesällä valoisat ja lämpimät illat houkuttelevat helposti viettämään aikaa ja liikkumaan ulkona, joten tässä muutama kotimainen tuotevinkki palautumisen tueksi! 

  1. Kollageeni – lihaksille, luille ja iholle 

Kollageeni on urheilijoiden yksi suosikkituote, sillä kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti luista, lihaksista, jänteistä ja ihosta. Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä sekä luuston pysymistä normaalina. Noin 25 vuoden iässä kollageenin tuotanto vähenee. 

Lisäaineeton ja maustamaton Puhdas+ Sport collagen jauhe 260 g sisältää hydrolysoitua Peptan® nautakollageenia. Helppo sekoittaa smoothien, kahvin tai muun nesteen joukkoon. Puhdas+ Sport Collagen + C-vitamiini + OptiMSM 260 g sisältää myös nautakollageenia ja C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen, luuston ja ihon normaalia toimintaa varten, sekä tutkittua OptiMSM metyylisulfonyylimetaania.  

  1. Teepuusaippua - salikassiin ja iltarutiineihin

Vähennä kehon kemikaalikuormaa suosimalla luonnonkosmetiikkaa. Pese pois hiki ja hiekka Puhdas+ Tea Tree Skin Wash saippualla - luonnollisesti! Teepuusaippua on hoitava ja epäpuhtauksia torjuva pesuneste käsille, kasvoille ja vartalolle. Se sisältää antiseptistä teepuuöljyä, joka puhdistaa ihoa, mutta ei kuivata sitä.  

Puhdas+ Teepuusaippua kasvoille on erityisesti epäpuhtaan ihon luottotuote! Teepuuöljy on tunnettu antibakteerisista ja tulehdusta ehkäisevistä ominaisuuksistaan. Tuotteesta löytyy myös rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloe veraa, joka vähentää ihon punoitusta ja ärsytystä, oliiviöljyä, joka ravitsee ihoa syvältä ja auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon, sekä kookosöljyä, joka tekee ihosta pehmeän ja joustavan, samalla suojaten sitä ympäristön haittavaikutuksilta.  

  1. Hoitovoiteet – rasittuneille lihaksille ja jaloille 

Hoivaa ja helli rasittunutta kroppaa Detria Relaxant® -tuotteilla. Tuotteiden tehoaineina käytetään kansanparannusperinteestä tuttuja yrttejä, turvetta ja pihkaa. Detria Relaxant® Lihastenrentouttaja voide rentouttaa särkeviä lihaksia, vilkastuttaa niiden aineenvaihduntaa sekä vähentää suonenvetoja. Detria Relaxant® Jalkavoide on laskimoverenkiertoa tehostava voide väsyneille, turvonneille ja kipeytyneille jaloille. Sopii myös suonikohjuvaivoihin.  

  1. Rentoudu ja rusketu

Palautumiseen kuuluu myös löhöily rannalla tai laiturilla nauttien kauniista Suomen suvesta. Sivele silloin ihoosi Puhdas+ Bronzing carrot oil Porkkanaöljyä, joka uudistaa, kirkastaa ja elvyttää ihoa. Sen beetakarotenoidit ravitsevat ja rauhoittavat ihoa ja tekevät siitä ihanteellisen käytettäväksi myös ennen ja jälkeen auringonottoa. Öljy tukee ihon tasaista ruskettumista. 

Kysy tuotteita lähimmästä AITO-kaupasta tai tilaa kätevästi kotiin verkkokaupasta!

Edellinen artikkeli Vaihdevuosia tukevat tuotteet
Seuraava artikkeli Sitikoliini tukee tärkeintä pääomaasi - aivoja