Siirry sisältöön
Vahva ja vaikuttava kurkumiinivalmiste

Vahva ja vaikuttava kurkumiinivalmiste

Kauniin kullan väristä kurkumaa on käytetty mausteena, ruoan väriaineena ja lääkinnällisenä aineena jo tuhansien vuosien ajan. Viime aikoina kurkuma ja kurkumiini ovat nousseet supersuosituiksi monipuolisten terveysvaikutustensa takia. Aito-tuotesarjassa on nyt saatavilla odotettu uutuus: vahva ja erinomaisesti imeytyvä kurkumiini-valmiste.

Aito Vahva Kurkumiini + mustapippuri 500 mg sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kliinisesti tutkittuja, patentoituja vaikuttavia aineita: C3-kurkumiinia® ja Bioperine®-piperiiniä. Mustapippurista saatava piperiini on luonnollinen lisä, joka tehostaa kurkumiinin imeytymistä eli biosaatavuutta.

Hyvin imeytyvää ja vaikuttavaa kurkumiinia terveydeksi!

Kurkumamauste sisältää useita vaikuttavia aineita, joista tärkein on kurkumiini. Juuri kurkumiinia on kiittäminen kurkuman lukuisista terveysvaikutuksista. Kurkuma-mausteessa kurkumiinia on vain noin 3-5 %, kun ravintolisissä sitä on 75-95 %. Ravintolisän terapeuttiset vaikutukset ovatkin moninkertaiset mausteeseen verrattuna. Ravintolisissä ja niiden imeytyvyydessä on kuitenkin eroja. Kurkumiinin haasteena on sen heikko biosaatavuus eli imeytyminen elimistössä.

Aito Vahva Kurkumiini + mustapippuri sisältää toimivan yhdistelmän vaikuttavia aineita: C3-kurkumiinia ja Bioperine-piperiiniä. Tämä yhdistelmä takaa tuotteen korkean biosaatavuuden. Kun biosaatavuus on erinomainen, kurkumiini imeytyy tehokkaasti ja kehosi pääsee hyödyntämään sen terveysvaikutukset. Valitse siis kurkumiini, jonka vaikutuksen huomaat!

Aito Vahva Kurkumiini + mustapippurin vaikuttavista aineista ja biosaatavuudesta on saatavilla useita kliinisiä tutkimuksia. Esimerkiksi vuonna 1998 tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että Bioperine-piperiini lisäsi merkittävästi kurkuminoidien biosaatavuutta (1).

Kurkumiinin monipuoliset terveysvaikutukset

Kurkumiinista on kertynyt laajalti tieteellistä tutkimusta ja käyttökokemusta. Kurkumiinivalmisteita käytetään yleisesti muun muassa immuniteetin tukena, kipuihin ja kolotuksiin, maksan toimintaan ja terveyteen sekä ruoansulatuksen edistäjänä.

Terveyskaupoissa kurkumiinivalmisteilla on oma, vakiintunut käyttäjäkuntansa erityisesti nivelvaivoista kärsivien asiakkaiden keskuudessa. Viime vuonna julkaistussa tutkimuksessa (2) todettiin, että kurkumiinivalmisteet alensivat polven nivelrikon aiheuttamia kipuja paremmin kuin placebo. Kurkumiini onkin turvallinen ja tehokas ravintolisiä kivuista ja kolotuksista kärsiville.

1. Shoba G, Joy D, Joseph T, Majeed M, Rajendran R, Srinivas PS. Planta Med. 1998, 64 (4), 353-6.
2. Y. Henrotin, M.Malaise, R. Wittoek et al. Bio-optimized curcuma longa extract is efficient on knee ostreoarthritis pain: a double-blind multicenter randomized placebo controlled three-arm study. Arthritis Res Ther. 2019; 21: 179.

Aito Vahva Kurkumiini + mustapippuri:
• Korkea imeytyvyys ja biosaatavuus
• C3-kurkumiini oli vertailussa paras seitsemästä tutkitusta kurkumiini-uutteesta
• Patentoidut raaka-aineet: C3-kurkumiini® ja Bioperine®-piperiini
• Vahva: 500 mg kurkumiinia ja jopa 475 mg kurkuminoideja yhdessä kapselissa
Tuote on vegaaninen, eikä se sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita tai laktoosia. Aito Vahva Kurkumiini sopii hyvin pitkäaikaiseenkin käyttöön. Annostus: 1-2 kapselia päivässä.

Saatavilla ainostaan AITO hyvän olon kaupoista ja verkkokaupasta.

Edellinen artikkeli Nattokinaasi tehostaa verenkiertoelimistön toimintaa