Siirry sisältöön
Magnesiumtauraatti – hermoston ja unen hyväksi

Magnesiumtauraatti – hermoston ja unen hyväksi

Magnesiumtauraatti on hyvin imeytyvä ja hellävarainen magnesiumin muoto, joka on ihanteellinen edistämään normaalia lihastoimintaa ja elektrolyyttitasapainoa. Magnesiumia, joka osallistuu yli 300 ihmiskehon prosessiin, kutsutaan usein "elämän kipinäksi" sen laajan merkityksen vuoksi. Vaikka magnesiumia voidaan saada ravinnon kautta, nykyaikaiset ruokavaliot, joissa on enemmän prosessoituja elintarvikkeita, eivät sisällä riittävästi vitamiineja ja kivennäisaineita. Maaperän köyhtyminen on vaikuttanut myös mm. kasvisten ja hedelmien ravintosisältöön. 

Magnesiumtauraatti on magnesiumin muoto, joka on sitoutunut tauriiniin, joka on yleinen aminohappo. Tauriini mm. rauhoittaa kehoa ja lisää välittäjäaine GABA:n muodostumista, joka on hermostoa rauhoittava ja unenlaatua parantava hermovälittäjäaine. Magnesiumin avulla tauriini myös imeytyy tehokkaammin. 

Viridian Magnesiumtauraatti sisältää 112 mg magnesiumia annosta kohti, joten se on helppo tapa lisätä magnesiumin saantia hyvinvointisi tukemiseksi. Tässä koostumuksessa magnesium on sitoutunut tauriiniin, joka on sydämen terveyteen liittyvä aminohappo. Tämä magnesiumin biologisesti käytettävissä oleva muoto auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, tukee hermostoa, normaalia lihastoimintaa, normaalia psykologista toimintaa sekä luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina.   

5 syytä valita Viridian magnesiumtauraatti 

  • Magnesium on sitoutunut tauriini aminohappoon 
  • Hellävarainen ja biologisesti käytettävissä oleva magnesiummuoto, joka tukee mm. lihasten toimintaa 
  • Eettinen ja vastuullinen valinta 
  • Lisäaineeton koostumus, sopii jokapäiväiseen käyttöön 
  • Vegaaninen 

Sisältää 100 % aktiivisia ainesosia, jotka ovat ravitsemusasiantuntijoiden laatimia ilman keinotekoisia täyte- tai lisäaineita. Valmistettu Viridianin tiukkojen eettisten kriteerien mukaan, mm. ei eläinkokeita, GMO:ta tai palmuöljyä. 


Löydät Viridian Magnesiumtauraatti tuotteet lähimmästä AITO-kaupasta ja verkkokaupasta!

Edellinen artikkeli Suomalaisten suosikkeja nivelterveydelle
Seuraava artikkeli ALMA SOLINA – Laulu on rakkauden puhetta