Siirry sisältöön
Luonnollista tukea talven tuiskuihin

Luonnollista tukea talven tuiskuihin

Elimistömme on keskitalven pimeydessä ja kylmyydessä kovalla koetuksella. Tähän vaativaan vuodenaikaan voi kuitenkin saada vahvistusta ja helpotusta tehokkaista luonnon raaka-aineista.

Valkosipuli tunnetaan vastustuskykyä tukevista vaikutuksistaan. Kyolic on maailman tutkituin valkosipulivalmiste, jossa luomuviljeltyjen valkosipulien tehoaineet on muokattu moninkertaisesti tuoretta valkosipulia vahvemmiksi. Huiman tehonsa lisäksi se on myös markkinoiden ainoa jälkihajuton ja vatsaystävällinen valkosipuli.  

Ikivanha valmistustapa on tehokkaampi kuin säkillinen uusia 

Kyolicin sisältämä ainutlaatuinen vastustuskykyä erittäin laaja-alaisesti tukeva AGE™-uute valmistetaan perinteisellä japanilaisella kylmäkypsytysmenetelmällä, jossa ei käytetä lämpöä eikä kemikaaleja. Kylmäkypsytyksessä valkosipulin ainesosat moninkertaistavat tehonsa ja muuttuvat elimistölle helpommin käsiteltäviksi. Tämä koskee erityisesti S-allyylikysteiiniä (SAC), joka tutkimusten perusteella näyttää olevan vahvin valkosipulin bioaktiivinen ainesosa.   

Monipuolinen luonnontuote sopii monelle  

Kyolic sopii kaikenikäisille vastustuskyvyn tukemiseen. Kyolic sopii akuuttiin tarpeeseen, mutta myös säännölliseen, pitkäaikaiseen vastustuskykyä tukevaan käyttöön. Säännöllisestä käytöstä hyötyvät erityisesti aktiiviurheilijat ja seniorit. Kuuriluontoiseen tarpeeseen voi nauttia kolmekin tablettia päivässä – täysin ilman valkosipulin hajuhaittoja. 100 % kasviperäiset tabletit sopivat myös vegaaneille. 


Yrttien eteerisillä öljyillä helpotusta talvikauteen 

Kylmän kauden tehotuotteena tunnetut Carmolis Yrttitipat helpottavat takuuvarmasti, jos olo tuntuu tukkoiselta. Moni onkin todennut parhaaksi pitää perinteikästä Carmolis-pulloa kotona aina varalla, jotta helpotus on tarpeen tullen heti saatavilla. 

Carmolis on yrttivalmisteiden ehdoton klassikko. Se on kuulunut suomalaiskotien varustukseen jo yli 30 vuoden ajan. Yrttitippoja käytetään usein ensisijaisesti hengitysteiden avaamiseen, mutta myös tukemaan ruuansulatusta ja rentouttamaan rasittuneita lihaksia. 

Taustalla ikivanha resepti 

Karmeliittaveljeskunnan munkit valmistivat Carmoliksen esikuvana olleita yrttitippoja luostariapteekissaan jo 1600-luvulla. Carmolis Yrttitippojen tehon perustana ovat edelleen alkuperäiset 11 yrttiä; piparminttu, laventeli, kaneli, neilikka, sitruunamelissa, muskotti, 

salvia, sitruunaruoho, anis, sitruuna ja timjami. Kaikkia näitä yrttejä on käytetty myös yksittäin hengitysteiden ja vatsan rauhoittamiseen. Yrttien eteeriset öljyt ovat voimakasaromisia ja monipuolisesti vaikuttavia tehotiivisteitä. Pienen molekyylikokonsa takia eteeriset öljyt imeytyvät helposti hengitysteiden ja mahan limakalvoilta. 

Siksi Carmolis Yrttitipat vaikuttavat tehokkaasti jo hyvin pieninä annoksina. 

Niitä voi käyttää höyryhengityksessä, kuumaan juomaan sekoitettuna tai vaikkapa ärtyneen kurkun kurlausveteen sekoitettuna. Kannattaa kokeilla myös yötä vasten rintakehälle siveltynä hengitystä helpottamaan. 

Kirjoittanut: Johanna Ronkainen, Tuoteasiantuntija  

Kysy tuotteita lähimmästä AITO-kaupastasi tai tutustu Kyolic ja Carmolis Yrttitipat tuotteisiin verkkokaupassa! 

Edellinen artikkeli Laulaja Nina Tapiolle on tärkeää pitää huolta äänestä ja esiintymiskunnosta
Seuraava artikkeli Telomeerit -pitkän iän salaisuus?