Siirry sisältöön
Laukkaa kesälaitumille luomuvalkosipulin voimin

Laukkaa kesälaitumille luomuvalkosipulin voimin

Tiesitkö, että yli 60-vuotias valkosipuliuutetabletti Kyolic on itse asiassa monella tapaa varsin moderni, ellei peräti trendikäs tuote? Sen raaka-aineena käytetään vain korkealaatuisia luomuviljeltyjä valkosipuleita. Niiden käsittelyyn käytetään yhtä ikivanhoista japanilaisista säilömismenetelmistä, joiden arvostus on viime aikoina noussut huikeasti. 100 % kasviperäisenä Kyolic sopii myös yhä suositumpaan vegaaniruokavalioon. 

Kyolicia voi hyvin luonnehtia klassikkotuotteeksi, sillä sen vaikutuksista on nautittu maailmanlaajuisesti jo yli 60 vuoden ajan. Kyolic on aina ollut edelläkävijä, sillä sen valmistukseen hyväksytään vain kaikkein parhaimmat luomuviljellyt valkosipulit. Viljelyssä ei käytetä kemiallisia lannoitteita eikä torjunta-aineita. Kyolic on GMO-vapaa ja 100 % kasviperäinen eli se sopii myös vegaaneille.  Alusta alkaen tuotteella on ollut myös vahvat tieteelliset perusteet taustallaan. Kyolicin sisältämän AGE-uutteen monipuolisia vaikutusmekanismeja on selvitetty sadoissa tutkimuksissa, joista suurin osa liittyy sydän- ja verisuoniterveyteen, kuten kolesteroli- ja homokysteiinitasoihin. Uutetta koskevia tutkimuksia löytyy huikea määrä pubmed -tietokannasta hakusanalla Aged Garlic Extract. 

Ikivanha perinnemenetelmä on tehokkaampi kuin säkillinen uusia 

Kyolic sisältää ainutlaatuista, ikivanhalla japanilaisella säilömismenetelmällä kylmäkypsytettyä valkosipuliuutetta, AGE:ta (Aged Garlic Extract). Kylmäkypsytyksessä ei käytetä lämpöä eikä kemikaaleja. Uutteen kypsyminen luonnollisten entsymaattisten reaktioiden ohjaamana kestää peräti 20 kk. Valmistustapaa voikin verrata juustojen ja viinien valmistukseen, ja myös AGE paranee vanhetessaan. Kylmäkypsytyksessä valkosipulin ainesosat moninkertaistavat tehonsa ja muuttuvat elimistölle paremmin hyödynnettävään muotoon. Tämä koskee erityisesti S-allyylikysteiiniä (SAC), joka tutkimusten perusteella näyttää olevan vahvin valkosipulin bioaktiivinen ainesosa. Kylmäkypsytyksessä S-allyylikysteiinin määrä kasvaa jopa 20-kertaiseksi. 

 


Vastustus- ja stressinsietokyvylle lisävahvistusta  

Kesän kynnyksellä on hyvä korostaa kylmäkypsytetyn valkosipulin vastustuskykyä erittäin laaja-alaisesti tukevia vaikutuksia. AGE:n vaikutus perustuu elimistömme omien puolustussolujen määrän ja aktiivisuuden lisääntymiseen. Tällöin elimistöllä on paremmat valmiudet tehokkaaseen "itsepuolustukseen". Ennen kesää kasautuvia työkiireitä ajatellen Kyolicilla on myös vahva näyttö tilapäisen stressinsietokyvyn tukemisesta 

Monipuolinen luonnontuote myös sopii monelle 

Kyolic sopii kaikenikäisille. Pitkäaikaisessa säännöllisessä käytössä annokseksi riittää 1 tabletti päivässä. Parhaat ja monipuolisimmat hyödyt saadaankin juuri pitkäaikaisessa, säännöllisessä käytössä. Kuuriluontoiseen tarpeeseen voi nauttia kolmekin tablettia päivässä – täysin jälkihajuttomasti. 

Kyolicia voi antaa myös lemmikeille, kuten koirille, turvallisin mielin.  

Löydät Kyolic tuotteen AITO-kaupoista ja verkkokaupasta.

Tuoteasiantuntija 
Johanna Ronkainen  
Midsona Finland Oy
 

Edellinen artikkeli PEA:n vaikutukset mielialaan, rauhoittumiseen ja rasva-aineenvaihduntaan
Seuraava artikkeli Anitra Ahtola: Tanssi tukee mielen ja kehon hyvinvointia